ACASA » PROMO » Program în luna mai cu traseu ecvestru în Munții Măcin organizat de Dream Explorer

Program în luna mai cu traseu ecvestru în Munții Măcin organizat de Dream Explorer

Dream Explorer te invită într-o incursiune de o zi întreagă în zona Munților Măcin, cei mai vechi munți din România situați în nordul Dobrogei pe 5, 12 si 19 mai. Se pleacă la 9 dimineața din Constanța cu mașina Dream Explorer spre localitatea Cerna.

Activitățile propuse sunt:

1. Traseu turistic călare pe cal de aproximativ 2 ore. Accesul la centrul de echitație se face pe un drum de pământ cu mașina. Punctul de plecare al traseului este Padocul parcului situat la 4 km de localitatea Cerna și continuă pe Valea Arsu – Vf. Șaua Mare, Vf. Arheuziu – Vf. Archizel – Vf. Lifante – Vf. Pietrele Albe – Vf. Mangina – Valea Puturoasă – Padoc PNMM. Turiștii sunt însoțiți de un ghid specializat. Echipamentul de protecție este inclus în tariful pentru turism ecvestru: chapsuri, căști, mănuși.
Dificultate: traseu cu grad mediu de dificultate.
2. Vizită lac Iacobdeal
3. Masă la un popas din zonă

calarie madaZona este plină de păduri și peisaje de deal și de stepă. Dacă ești iubitor/oare de cai la centrul de echitație putem să îi hrănim cu mere și morcovi (vom avea grijă să ne aprovizionăm). Vino cu noi să descoperi o parte din frumusețile Dobrogei, să te bucuri de aerul curat și să te conectezi cu natura într-un mod cât mai placut posibil. Ne vom întoarce în Constanța pe înserate așa că fii pregătit pentru o zi plină de activități în aer liber, socializare și încărcarea bateriilor pentru următoarea săptămână.

Îți recomandăm să ai o ținută sport (pantofi sport, pălărie/șapcă, pantaloni și geacă de trening, geacă de ploaie și vânt dacă cumva condițiile meteo impun acest lucru). Un rucsacel mic în care să ai un sandviș, un baton de ciocolată sau altceva dulce și o sticlă de apă la 0,5 litri, telefonul cu bateria încărcată pentru a face poze și mult entuziasm.

Tariful pentru această excursie în Munții Măcin este 200 lei de persoană și include transportul, traseul ecvestru la Centrul de Echitație și vizitele din zonă. Taxa de participare nu include masa la popas și alte cheltuieli personale.
Înscrierile se fac sunând la 0766469431, cu plata unui avans.
Locuri disponibile: 8 persoane.
Excursia se organizeaza in luna MAI in zilele de 5, 12 si 19 mai.

…………………………..
Vrei sa primesti pe e-mail noutati despre activitatile si evenimentele Dream Explorer?ACUM te poti abona la NEWSLETTER via E-MAIL accesand linkul: https://bit.ly/2Gzd4cx
Dream Explorer este organizator de activități din domeniul turismului de aventură cu sediul în Constanța din 2013: plimbări cu ambarcațiuni pe Marea Neagră, plimbări off-road, ture cu caiacul, rafting și alte activități de aventură și outdoor.
www.dreamexplorer.ro

calarie amza calarie de paste

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?