ACASA » ALTE EVENIMENTE » Program evenimente decembrie in Tomis Mall

postare 18.12Centrul Comercial Tomis Mall si-a imbracat deja straiele de Sarbatoare si isi intampina clientii, pe langa atmosfera calda de Sarbatori, si cu noi magazine, preturi speciale oferite de magazinele partenere, dar si cu multa distractie si voie buna.

In fiecare zi, in perioada 13- 23 decembrie, in Tomis Mall, Mos Craciun impreuna cu ajutoarele sale de incredere va pregati multe surprize tuturor copiilor : concerte de colinde, serbari, dansuri traditionale, fanfara lui Mos Craciun ! Toti copiii se vor bucura de magia Craciunului, alaturi de prieteni, familie si Mos Craciun, ce le va asculta si indeplini toate dorintele.

Toti copiii, dar si parintii sunt asteptati si la Biblioteca Colorata- prima biblioteca inaugurata intr- un mall din Romania. Aici, vor putea petrece momente deosebite, intr- un spatiu neconventional, vor putea citi si chiar imprumuta pentru acasa, carti interesante ce le vor incununa Sarbatorile de Iarna cu mai multa bucurie ! Proiectul are deja peste 3,000 de volume, iar jumatate din ele reprezinta carti noi, oferite de catre editurile partenere.

Va asteptam la Tomis Mall pentru a achizitiona cadouri speciale, pentru cei dragi cu ocazia Sarbatorilor de Iarna.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?