ACASA » ALTE EVENIMENTE » Program de dezvoltare personală pentru adolescenţi: JCI TEEN EDU

Program de dezvoltare personală pentru adolescenţi: JCI TEEN EDU

JCI TEEN EDU CONSTANTA. Junior Chamber International (JCI) Constanța organizează cel de-al doilea training din cadrul proiectului educațional pentru dezvoltarea personală a adolescenților „JCI TEEN EDU”.

Pizza Evo

JCI Constanța în parteneriat cu Colegiul Național “Mihai Eminescu” susține joi, 16 noiembrie 2017, de la ora 14.00, în sala de festivități “Valentina Boteanu” a instituției, trainingul Organize Best.

În cadrul acestei sesiuni interactive, adolescenții vor primi sfaturi practice despre cum să își gestioneze mai ușor timpul şi resursele şi cum să gândească şi să acţioneze într-un mod mai organizat. Preşedintele JCI Constanţa, Dana Fantana, manager şi om de business va susține acest training destinat elevilor de clasa a XI-a din cadrul Colegiului “Mihai Eminescu”.

Proiectul JCI TEEN EDU se află la ediția de debut și a fost lansat în septembrie 2017 la Colegiul “Mihai Eminescu”. El constă într-o serie de training-uri – susținute de membrii JCI împreună cu alți traineri parteneri – pentru elevi de clasa a XI-a, pe care îi așteaptă primele provocări reale ale maturității și care doresc să se dezvolte personal în acest sens.

Training-urile vor avea loc lunar în Colegiu, pe parcursul întregului an școlar, iar domeniile lor sunt:
* Comunicare (Public Speaking & Debate)
* Organizare (Cum să gândim și să lucrăm în mod organizat)
* Motivațional (Autodepășire și dezvoltarea încrederii de sine)
* Lifestyle (Motivare pentru sport, odihnă și nutriție)
* Educație Antreprenorială (Educație financiară, dezvoltarea spiritului întreprinzător)
* Civism (Promovarea voluntariatului, implicarea în comunitate)
* Vigilență (Protejare și conștientizarea pericolelor specifice vârstei)
* IT (Sfaturi pentru bune practici în domeniul digital)
* Multiculturalism (Deschiderea față de alte culturi, combaterea discriminării)

teen edu 2Obiectivele proiectului JCI TEEN EDU vizează, alături de alte proiecte JCI Constanța, dezvoltarea comunității locale de tineri și implicarea lor activă în întreaga comunitate.

Promovând valori universale asumate prin parteneriatul JCI cu Organizația Națiunilor Unite (ONU), voluntarii organizației locale JCI Constanța urmăresc consolidarea conceptului de leadership în rândul tinerilor de la malul Mării prin eficiență, responsabilitate și activități în regim voluntar.

De 100 ani, Junior Chamber International oferă oportunități de dezvoltare tinerilor de pe întreg globul cu scopul de a crea impact pozitiv în societate. Cele 4 arii de acțiune ale JCI sunt: Comunitate, Antreprenoriat, Dezvoltare personală și Internaționalism.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?