ACASA » CINEMA » Program CityPlex 27 ianuarie – 2 februarie

Haywire: Cursa pentru supravieţuire (Haywire)

AVANPREMIERA

Regia: Steven Soderbergh
In rolurile principale: Channing Tatum, Ewan McGregor, Michael Douglas, Gina Carano
Gen: Actiune, Thriller
Durata: 93 minute
Ora: J: 22:30

Mallory Kane este un agent superantrenat care lucrează pentru o agenţie guvernamentală de securitate în cele mai murdare şi mai periculoase colţuri ale lumii. După ce eliberează cu succes un jurnalist chinez ţinut ostatic, aceasta este înlocuită şi lăsată să moară de cineva apropiat ei din propria agenţie. Fiind deodată ţinta unor asasini profesionişti care-i ştiu orice mişcare, Mallory trebuie să găsească adevărul pentru a rămâne în viaţă. Folosindu-şi abilităţile dezvoltate în timpul antrenamentelor militare, ea pune la cale o ingenioasă şi periculoasă cursă. Dar când lucrurile se precipită, Mallory realizează că poate fi ucisă rapid dacă nu găseşte o cale să-şi schimbe poziţia în faţa adversarului.

Dreptate la inaltime (Man on the ledge)

PREMIERA

Regia: Asger Leth
In rolurile principale: Elizabeth Banks, Sam Worthington, Jamie Bell
Gen: Thriller
Durata: 102 minute
Ora: S, D: 22:45
V, L-J: 22:30

Nedreptatea unui sistem judiciar defectuos îl aduce pe un poliţist incoruptibil în pragul nebuniei. După ce a ajuns în închisoare pentru o infracţiune pe care nu a comis-o, Nick (Sam Worthington) începe să încalce toate regulile, singura lui şansă fiind acum evadarea.

Avem un Zoo (We bought a zoo)

PREMIERA

Regia: Cameron Crowe
In rolurile principale: Matt Damon, Scarlett Johansson, Thomas Haden Church
Gen: Comedie, Drama
Durata: 124 minute
Ora: S, D: 11:30, 14:00, 20:30
V, L-J: 17:30, 20:00

Fostul jurnalist Benjamin Mee, care lucrase la cotidianul britanic The Guardian, şi-a scris memoriile, iar acestea stau la baza filmului. Un văduv îşi ia copiii şi se mută la ţară pentru a avea grijă de animale exotice. Bărbatul şi-a cheltuit toate economiile pentru a cumpăra o grădină zoologică părăginită, în care trăiesc vreo 200 de animale pe cale de dispariţie. El decide să renoveze şi să redeschidă grădina zoologică în amintirea soţiei sale, Katherine, care a murit din cauza cancerului. Benjamin ştie că soţia sa ar fi fost încântată de idee şi ar fi făcut orice pentru a salva animalele. Animalele de la grădina zoologică vor fi îngrijite de Benjamin şi de cei doi copii ai săi, Dylan şi Rosie, de Duncan, tatăl jurnalistului, de vecini şi de doi angajaţi foarte energici. Împreună, ei vor recondiţiona Rosemoor Animal Park.

Ziua Tradatorilor ( The Ides of March)

PREMIERA

Regia: George Clooney
In rolurile principale: Ryan Gosling, George Clooney, Paul Giamatti
Gen: Drama
Durata: 98 minute
Ora: S, D: 11:45, 13:45, 15:45, 17:45, 20:00, 22:00
V, L-J: 13:45, 15:45, 17:45, 20:00, 22:00

Dialogurile tranşante şi inteligente amplasate în lumea modernă a puterii şi politicii fac din ZIUA TRĂDĂTORILOR o poveste profundă despre sex, ambiţie, loialitate, trădare şi răzbunare. Filmul urmăreşte traseul unui tînăr ataşat de presă care cade pradă jocurilor de culise politice, manipulărilor profesioniştilor veterani în domeniu, dar şi seducţiei unei tinere stagiare.

Lumea de dincolo: Trezirea la viaţă 3D (Underworld: Awakening)

Regia: Måns Mårlind, Björn Stein
In rolurile principale: Kate Beckinsale, Sandrine Holt, Michael Ealy, India Eisley
Gen: Acţiune,Fantastic,Horror
Durata: 88 minute

Ora: S,D: 21:00, 23:00
V, L-J: 16:30, 20:30

După ce a fost ţinuta într-o stare de comă, timp de cincisprezece ani, vampirul Selene (Kate Beckinsale) află că ea are un copil vampir de paisprezece ani, un Lycan hibrid, pe nume Nissa, şi atunci când ea o găseşte trebuie ca împreună cu ea să împiedice BioCom din a mai crea super-lycani, capabili să ucidă toţi vampirii.

J. Edgar (J. Edgar)

Regia: Clint Eastwood
In rolurile principale: Leonardo DiCaprio, Armie Hammer, Naomi Watts, Josh Lucas
Gen: Biografic,Dramă
Durata: 137 minute

Ora: S,D: 16:30
V, L-Mi: 22:30

J. Edgar Hoover a fost primul director F.B.I, din mai 1924 până la moartea sa din 1972, perioadă în care a reuşit să stabilească principiile după care agenţia funcţionează şi astăzi, reuşind să-şi păstreze postul de-a lungul a şapte mandate prezidenţiale. În ciuda personalităţii mai puţin populare şi a zvonurilor privind comportamentului duplicitar, reţeaua largă de informatori i-au dat puterea de a ştii totul despre oricine. De aici şi supranumirea lui ca fiind cel mai cel mai puternic om din America.

Contrabandă (Contraband)

Regia: Baltasar Kormákur
In rolurile principale: Mark Wahlberg, Kate Beckinsale, J.K. Simmons, Ben Foster
Gen: Thriller
Durata: 110 minute

Ora: S, D: 18:15
V, L-J: 15:15

Mark Wahlberg se află în fruntea distribuţiei acestui thriller despre un om care încearcă să stea deoparte de lumea pe care s-a străduit mult s-o părăsească, pentru a-şi proteja familia. Amplasat în New Orleans, filmul explorează universul dur al unor contrabandişti de clasă internaţională, unde acţionează împreună criminali disperaţi, oficiali corupţi, cu mize uriaşe şi mită pe măsură, unde loialitatea este o raritate, iar moartea pîndeşte la fiecare pas greşit.

Doamne… ce macel! (Carnage)

Regia: Roman Polanski
In rolurile principale: Jodie Foster, Kate Winslet, Christoph Waltz, John C. Reilly
Gen: Comedie
Durata: 79 minute
Ora: S, D: 16:30
V, L-J: 13:15

Dupa ce baietii lor în vârsta de 11 ani se bat pe terenul de joaca al scoli, iar Zachary îi scoate rivalului doi dinti cu un bat, sotii Penelope si Michael Longstreet pe de-o parte si sotii Nancy si Alan Cowan pe de alta parte decid sa se întâlneasca în apartamentul modest al primilor pentru a discuta cordial despre acest incident. Penelope este o activista politica care scrie o carte despre Darfur, iar Michael este vânzator, facând parte din clasa de mijloc a societatii si locuind în Brooklyn, în vreme ce Alan este un avocat de succes, care vorbeste fara încetare la telefonul mobil, iar Nancy se ocupa de administrarea averii familiei, locuind în luxosul cartier Manhattan.
Conversatia politicoasa de la începutul întâlnirii degenereaza pe parcurs în conflicte verbale violente, ironii acide si reprosuri cu privire la modul necorespunzator în care si-au educat odraslele, cei patru parinti aruncându-si unii altora acuzatii grave ce scot la lumina fisurile din propriile mariaje. Pe masura ce îsi pierd controlul si ridica tonul unii la altii, Penelope, Michael, Nancy si Alan îsi dau arama pe fata si demonstreaza ca în spatele aparentei tolerante se ascund prejudecati rasiale, homofobie si misoginism.

Viata pestilor (La vida de los peces)

Regia: Matías Bize
In rolurile principale: Santiago Cabrera, Blanca Lewin, Antonia Zegers
Gen: Drama
Durata: 84 minute
Tarif Unic 7 Ron
Ora: S, D: 16:00, 18:00
V, L-J: 16:00, 18:00

Andres traieste de zece ani în Germania. Se întoarce în Chile pentru a-si încheia socotelile cu trecutul înainte de a se stabili pentru totdeauna la Berlin. În timpul vizitei, ajunge la aniversarea unui prieten unde redescopera lumea pe care a lasat-o în urma, inclusiv pe femeia pe care o iubeste de atâta vreme, Beatriz. Regasirea i-ar putea schimba viata pentru totdeauna.

The Darkest Hour 3D (The Darkest Hour)

Regia: Chris Gorak
In rolurile principale: Emile Hirsch, Olivia Thirlby, Max Minghella
Gen: Actiune, SF, Thriller
Durata:89 minute
Ora: S,D: 14:30, 19:00
V, L-J: 14:30, 18:30

Cinci tineri nord-americani sosesc in capitala Rusiei pentru a petrece o vacanta de vis intr-o metropola despre care nu cunosc prea multe amanunte, dar care este renumita pentru frumusete si pentru distractiile pe care le pune la dispozitia turistilor, dar, dupa ce isi petrec cateva zile vizitand punctele de atractie si frecventand cluburile de noapte, cele doua fete si cei trei baieti se trezesc blocati intr-un oras invadat de o specie extraterestra malefica, care dezintegreaza deopotriva oameni si animale si care devoreaza toate sursele de energie electrica. Informatiile transmise in buletinele de stiri de la posturile nationale si internationale de televiziune demonstreaza faptul ca Moscova nu este singurul oras de pe Glob care a cazut victima atacului extraterestrilor ce nu pot fi vazuti cu ochiul liber de catre oameni. Parisul, Londra, Tokyo si New York-ul sunt de asemenea decimate de specia de origine necunoscuta de pe alta planeta. Remarcand faptul ca extraterestrii pot fi identificati de ochiul uman cu ajutorul unor surse de electricitate, cei cinci nord-americani curajosi se mobilizeaza, intra in posesia unor arme de ultima generatie si lupta cu invadatorii din spatiu pentru a supravetui si pentru a salva umanitatea de la extinctie.

Jack si Jill (Jack and Jill)

Regia: Dennis Dugan
In rolurile principale: Adam Sandler, Al Pacino, Katie Holmes
Gen: Comedie
Durata: 91 minute
Ora: S, D: 12:00, 14:00, 20:15, 22:15
V, L-J: 14:00, 20:15, 22:15

Jack ar duce o viata aproape perfecta daca n-ar avea de suportat o exceptie extrem de suparatoare, care-i cade pe cap de sarbatori – sora lui geamana – Jill. În fiecare an el trebuie sa suporte o agasanta vizita de Thanksgiving a surorii sale, careia nu-i trebuie mult ca sa-i dea viata complet peste cap. Pe masura ce vizita ei de weekend ameninta sa se transforme intr-o sedere de o luna, gemenii se cearta tot mai mult, se tachineaza, se ataca, cum numai gemenii stiu s-o faca. Când devine tot mai clar ca Jill nu mai are de gând sa plece, Jack pune în aplicare mai multe scheme care spera ca o vor pune pe fuga, determinând-o pe Jill sa se întoarca acolo unde îi place lui Jack s-o stie – în celalalt capat al tarii.

Happy Feet 2 în 3D (Happy Feet)

Regia: George Miller
In rolurile principale: Robin Williams, Elijah Wood, Pink
Gen: Animatie,Comedie,Drama,Familie
Durata: 90 minute
Ora: S, D: 11:15 (Dublat)

Partea a doua a animatiei premiate cu Oscar în 2007, Happy Feet 2 readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica si pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Pink) si prietenii lor, îndragitii Ramon si Lovelace (Robin Williams). Mumble si Gloria au acum un pui, Erik (EG Daly), care încearca neîncetat sa-si gaseasca abilitatile lui speciale în lumea amuzanta a pinguinilor imperiali. Însa pericole negândite le ameninta specia si toti trebuie sa se uneasca si sa danseze pentru a se salva.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?