ACASA » ALTE EVENIMENTE » Produse de sezon, mâncare tradiţională şi distracţie! TÂRGUL TOAMNEI începe la Ovidiu

Produse de sezon, mâncare tradiţională şi distracţie! TÂRGUL TOAMNEI începe la Ovidiu

TARGUL TOAMNEI 2017. În perioada 12 – 15 octombrie, pe platoul Centrului Cultural din Ovidiu va avea loc Târgul Toamnei! Cei care vor veni la Târgul Toamnei vor avea posibilitatea de a achiziţiona produse specifice acestui sezon, de a participa la o degustare de must şi produse tradiţionale, atmosfera de sărbătoare fiind asigurată prin programe artistice de muzică şi dans.

Pizza Evo

Evenimentul se va desfăşura în intervalul orar 8.00 – 19.00 şi va începe joi, 12 octombrie, la ora 11.00, cu lansarea în sala de spectacole a Centrului Cultural „Elena Roizen“ a Asociaţiei „Poiana lui Ovidiu“, urmată de un program artistic.

Cu ocazia Târgului Toamnei va avea loc și lansarea Asociației „Poiana lui Ovidiu” (joi, 12 octombrie, de la ora 11.00, în sala de spectacol a Centrului Cultural „Elena Roizen”).

Această structură asociativă are drept scop promovarea producătorilor agricoli de pe raza unităţii administrativ-teritoriale Ovidiu şi cuprinde 51 de membri – persoane fizice sau societăţi comerciale – din toate categoriile: crescători de animale, apicultori, floricultori, legumicultori şi viticultori. În data de 12 octombrie, la ora 11.00, va avea loc o triplă lansare: a asociaţiei, a broşurii de prezentare, dar şi a site-ului oficial al acestei asociaţii, poianaluiovidiu.ro“, a declarat primarul oraşului Ovidiu, George Scupra. 

targul-toameni 2017Sâmbătă, de la ora 12.00, localnicii şi nu numai vor putea participa la producerea şi degustarea tradiţională de must, urmată de sărbătoarea plăcintelor, eveniment ai cărui protagonişti vor fi elevii Liceului Tehnologic „Ion Podaru“ şi cei ai Şcolii Gimnaziale nr. 3 din satul Culmea.

În ultima zi a Târgului Toamnei, duminică, în paralel cu programul artistic se va desfăşura şi o degustare gratuită de mâncăruri tradiţionale. Astfel, pe parcursul a patru zile, locuitorii oraşului Ovidiu, dar şi oameni din alte localităţi limitrofe vor avea ocazia să-şi facă aprovizionarea pentru sezonul rece cu produse de calitate şi să se distreze pe cinste.

Evenimentul este organizat de Primăria Ovidiu, în colaborare cu producătorii agricoli locali, dar și cu Asociația Țăranii Dobrogeni.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?