ACASA » CALENDAR » Primul show freestyle din Romania: DRUM UP in Cafe d’Art

Drum Up este show-ul perfect pentru o seara de neuitat alaturi de cei dragi. Un show exploziv, plin de umor si limbaje artistice: percutie, teatru, pantomima, improvizatie, muzica, parodie.

Pizza Evo

Un show care alunga stresul si scoate la iveala un talent de-al tau ascuns ori inhibat de rutina zilnica. Un show de care ai nevoie ca sa incepi o noua saptamana cu bateriile incarcate!

DRUM UP a schimbat perceptia oamenilor asupra zilei de munca. Vino si convinge-te! Drum Up face invizibila bariera dintre public si actori. Este un show care incepe cu 3 oameni (Orlando Petriceanu, Pavel Barsan si Mihai Axinte) si se termina cu o scena plina de oameni!

“Stii ca cei de la Drump Up sunt “pe bune” atunci cand ii vezi live, atatde implicati incat nu se impiedica de nicio deraiere de la program, atat de dedicati show-ului incat te absorb pur si simplu inauntru.” (Kudica.ro)

Cei care au obiecte de percutie sau care fac un zgomot aparte si pot fi purtate usor pana la spectacol sunt rugati sa le aduca pentru a spori adrenalina si distractia.

Evenimentul are loc duminica, 25 martieora 20.00 in Cafe d’Art. Pretul unui bilet este 25 de lei, iar rezervarile se fac la 0766 400 181.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?