ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Primarul DECEBAL FĂGĂDĂU şi RADU MAZĂRE, urmăriţi PENAL într-un nou dosar de corupţie

Primarul DECEBAL FĂGĂDĂU şi RADU MAZĂRE, urmăriţi PENAL într-un nou dosar de corupţie

STIRI CONSTANTA. Primarul Constanţei, Decebal Făgădău este cercetat penal într-un dosar în care este acuzat de infracţiunii de abuz în serviciu, faptă asimilată infracţiunilor de corupţie. Faptele de care este acuzat Decebal Făgădău, în dosarul întocmit de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) – Serviciul teritorial Constanța, ar fi fost săvârşite în perioada în care acesta ocupa funcţia de viceprimar al oraşului, transmite replicaonline.ro

Pizza Evo

Alături de actualul primar, în același dosar mai apar nume precum Radu Mazăre, Nicoleta Constantin, Fulvia Dinescu și Luiza Tănase.

Din ordonanța întocmită de procurorii DNA este specificat că pe plaja din staţiunea Mamaia, în zona centrală a stațiunii, a fost construit, cu nerespectarea dispoziţiilor legale, un imobil în regim P+5E-6E cu destinație cazare și alimentație publică.

Imobilul a fost ridicat în baza unei autorizații de construire emise în anul 2009 de primăria municipiului Constanţa. În același an, primarul municipiului Constanța și societatea constructoare au fost acționați în judecată de o societate comercială care deținea o construcție în imediata vecinătate a noului imobil, cerând anularea autorizaţiei de construire.

În motivare, societatea reclamantă susținea, printre altele, că autorizația a fost emisă cu încălcarea dispoziţiilor legale privitoare la respectarea drepturilor de servitute de vedere şi servitute privind distanţa dintre construcţii, reclamantei fiindu-i vătămat dreptul de proprietate.

Detalii rechizitoriu şi articol complet AICI.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?