ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Primaria vrea sa inchida Bulevardul Tomis! Va fi liber pentru pietoni si biciclisti in weekend

Primaria vrea sa inchida Bulevardul Tomis! Va fi liber pentru pietoni si biciclisti in weekend

BULEVARDUL TOMIS CONSTANTA. Aflat in plin proces de reabilitare, un tronson din cel mai circulat bulevard din Constanta ar putea fi inchis in weekend si rezervat doar pietonilor si biciclistilor, transmite reporterntv.ro

Pizza Evo

De asemenea, in cursul saptamanii, soferii vor avea voie sa isi parcheze masinile doar pe partea dreapta.

Primarul interimar, Decebal Fagadau vrea ca la sfarsit de saptamana pe portiunea de la Capitol pana la intrarea in zona peninsulara sa fie doar pietoni si biciclisti. Angajatii Primariei au montat deja pavajul de granit pe o parte a trotuarului, au plantat gazon in cateva locuri, iar noul sistem de iluminat funcioneaza de câteva luni.

Toate parcarile se vor face pe partea dreapta. Va fi o parcare in spic si nu in paralel cu axul drumului asa cum este acum, iar pe partea stanga, pe partea parcului, vor fi cele doua benzi de piste de biciclete“, a declarat Decebal Fagadau.

Unii se tem ca in acest mod ar ramane mai putine locuri in care sa-ti lasi masina. Primarul sustine insa ca vor fi suficiente locuri de parcare.

Modificarile la bulevardul Tomis nu se opresc aici. Click AICI pentru articolul complet

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?