ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Primaria Constanta, in cautare de VOLUNTARI pentru ingrijirea cainilor fara stapan

Primaria Constanta, in cautare de VOLUNTARI pentru ingrijirea cainilor fara stapan

VOLUNTARIAT CAINI FARA ADAPOST CONSTANTA. Cei care sunt interesati si doresc sa se implice in ingrijirea cainilor fara stapan de la Biobaza, au acum ocazia sa colaboreze cu Primaria Constanta. Contractul cu societatea care se ocupa in prezent de maidanezi va expira, iar pana la infiintarea serviciului propriu al Primariei este nevoie de sprijinul voluntarilor, transmite reporterntv.ro

Pizza Evo

Cine se poate implica

ONG-uri, asociatii, simpli cetateni si cabinete veterinare pot depune solicitari de voluntariat la sediul Primariei din strada Mihail Kogalniceanu. Cei interesati trebuie sa completeze o cerere in care vor fi trecute datele de identificare precum si activitatea pe care sunt dispusi sa o presteze in cadrul Biobazei.

Proiectul privind infiintarea serviciului de gestionare a cainilor fara stapan al Primariei Constanta se afla in dezbatere publica.

Documentul poate fi gasit pe site-ul primariei, acolo unde a fost postat si anuntul prin care se cauta voluntari. La sfarsitul saptamanii trecute, primarul intermar Decebal Fagadau a anuntat ca vor fi investiti bani intr-un nou adapost.

Articol complet AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?