ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Primăria a anunţat lansarea unei APLICAŢII ONLINE pentru reclamaţii şi sesizări

Primăria a anunţat lansarea unei APLICAŢII ONLINE pentru reclamaţii şi sesizări

STIRI CONSTANTA. În cadrul unei conferinţe de presă, primarul Decebal Făgădău a anunţat că instituţia pe care o conduce va lansa o aplicaţie online prin intermediul căreia constănţenii vor putea face sesizări şi reclamaţii.

“Vom lansa o aplicație gen civic alert sau o aplicație în care fiecare constănțean va putea reclama ceea ce nu funcționează, în prima etapă doar pe anumite categorii de probleme, pentru că în background noi trebuie să asigurăm și instrumentele de rezolvare a problemei și de transmitere a unui feedback”, a declarat Făgădău.

Potrivit edilului, aplicaţia va fi lansată pe data de 1 octombrie a acestui an. Utilizatorii vor pmonitoriza sesizarea făcută şi vor vedea dacă a fost rezolvată sau dacă este în curs de rezolvare. El a menționat că activitatea administrației locale se va îmbunătăți, luni fiind aprobate în acest sens o serie de proiecte de hotărâre de către consilierii municipali.

Făgădau a completat spunând că angajații primăriei vor primi bonusuri sau vor fi sancționati, în funcție de cum își desfășoară activitatea.

“Vom introduce atât metode de bonificare pentru cei ce lucrează cu randament, dar și măsuri de sancționare a celor care nu își fac treaba. Nu putem să schimbăm orașul, administrația, dacă nu înțelegem cu toții că trebuie să tragem într-o singură direcție, iar percepțiile acestea gen eu lucrez la stat, eu lucrez în executiv, eu sunt primaria trebuie să înceteze. (…) Fiecare dintre noi trebuie să demoleze mitul tătucului”, a spus Decebal Făgădău.

Foto main: capturi din aplicaţia Civic Alert.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?