ACASA » STIRI » Diverse » Prima piesă de teatru din România la care se organizează casting pentru spectatori!

Prima piesă de teatru din România la care se organizează casting pentru spectatori!

TEATRU VANILLA SKYPE. Realizatorul TV Cătălin Ștefănescu semnează textul și regia primului spectacol de teatru din România care organizează casting pentru spectatorii care vor să obțină un loc în sală. Potrivit organizatorilor, Vanilla Skype este “un proiect atipic care depășește granițele clasice ale teatrului și setează premisele pentru o implicare autentică din partea spectatorului”.

Pizza Evo

După o piesă scrisă de Cătălin Ștefănescu și cu o distribuție remarcabilă – Marcel Iureș, Andi Vasluianu, Medeea Marinescu, Marius Manole, Vlad Zamfirescu, Alexandru Ion, Mircea Postelnicu și Vladimir Purdel – Vanilla Skype este pusa în scena în cadrul unui turneu care se va desfășura în perioada 2 – 10 septembrie în cinci orase din țară – Ploiești, Craiova, Piatra Neamț, Bacău și Iași.

Pentru fiecare dintre aceste reprezentații, persoanele care doresc să participe la spectacol se pot înscrie la un casting care va fi susținut pe Skype (contul Vanilla Skype Teatru) de actorul Marcel Iureș și care va conține un set de întrebari elementare menite să stabilească dacă participanții își merită cu adevarat locul în sală, potrivit organizatorilor.

Turneul Vanilla Skype e un prilej minunat de a calatori in cinci orase si de a intalni un public in fata caruia rareori avem sansa de a juca. Asteptam cu mare emotie cele 10 reprezentatii. Le propunem spectatorilor nostri o formula de spectacol care se bazeaza pe spunerea unor povesti, intr-un spatiu mic, unde intalnirea intre actori si public se face intr-o atmosfera mai intima decat cea a salii clasice. Si e o experienta diferita de fiecare data, dar intotdeauna vie si generatoare de dorinta de a o repeta, un moment magic pe care il traim impreuna cu spectatorii nostri“,  spune Cătălin Ștefănescu, autorul textului si regizorul spectacolului Vanilla Skype.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?