ACASA » TEATRU » Prima comedie despre “FEISBUC”, pe scena de la IAKI

Prima comedie despre “FEISBUC”, pe scena de la IAKI

TEATRU IN CONSTANTA. Prima piesa de teatru din Romania despre Facebook ajunge si la Constanta. O comedie plina de intamplari trasnite careia nu-i poti rezista daca nu-i dai un Like. „FEISBUC“, in regia lui Alexandru Jitea, dupa un text de Diana Iarca, se va juca la Hotelul IAKI din Mamaia.

Pizza Evo

Este o poveste bazata numai si numai pe fapte reale! Spectacolul aduce in prim-plan viata agitata a unor tinere care trec prin cele mai penibile situatii si care, prin naivitatea lor, spera ca in sfarsit isi vor intalni adevarata iubire pe Facebook.

De multe ori, aceasta retea de socializare ne determina sa pierdem ore intregi in fata calculatorului pretinzand ca “socializam”, postam imagini cu tot ceea ce facem, ne expunem intreaga viata fara sa ne gandim la riscurile la care suntem expusi.

Cati dintre noi nu au lista plina de prieteni necunoscuti?
Cati dintre noi nu isi pierd noptile în fata ferestrei de chat, pretinzand ca socializeaza?
Cati dintre noi nu au incercat sa-si gaseasca marea dragoste pe Facebook?

11069687_653710178091966_183722149829412227_nDaca si tu te incadrezi in “generatia facebook” inseamna ca faci parte suta la suta din spectacolul lui Alexandru Jitea.

Asadar, vino sa dai un LIKE, real nu virtual, piesei „Feisbuc“, JOI 23 APRILIE, de la ORA 20.00 la HOTEL IAKI din Mamaia.

Distributie: Ioana Calota, Laura Anghel, Diana Iarca, Marina Neagu

Pretul unui bilet este 30 de lei, iar pentru grupurile de minimum zece persoane, 25 de lei.

REZERVARI SI ALTE INFORMATII: 0735 405 986

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?