ACASA » STIRI » Diverse » PREOTUL si INML-ul le-au cerut SPAGA! Umilinta traita de parintii barmanului mort din Colectiv

PREOTUL si INML-ul le-au cerut SPAGA! Umilinta traita de parintii barmanului mort din Colectiv

VALENTIN FIERARU COLECTIV. Parintii lui Valentin Fieraru, unul dintre tinerii care si-au pierdut viata in tragedia din clubul Colectiv, au trait una dintre cele mai mari umilinte posibile in momentul in care au ajuns la Bucuresti pentru a ridica trupul neinsufletit al baiatului, transmite cancan.ro

Valentin Fieraru avea 26 de ani, este nascut in localitatea Bilcesti–Selari din judetul Arges, insa locuia in București si lucra ca barman chiar in clubul Colectiv. Vineri noapte, ghinionul a facut ca tanarul sa se afle la locul de munca si, din nefericire, a murit in momentul in care incendiul a pornit.

Duminica seara, parintii lui au sosit in Bucuresti pentru a-i ridica trupul neinsufletit. Oamenii au mers la INML, unde au avut parte de o umilinta in adevaratul sens al cuvantului. Inițial, li s-a spus ca sicriele vor fi gratuite si ca Guvernul va suporta toate cheltuielile de inmormantare. Nu a fost asa! Parintii lui Valentin s-au vazut nevoiti sa scoata din buzunar 1.700 de lei, bani pe care nu ii aveau si pe care i-au imprumutat de la o cunostinta. De asemenea, cei doi s-au vazut nevoiti sa ofere si o „atentie” angajaţilor de la INML care au spalat trupul fiului lor.

Cosmarul, umilinta si bataia de joc aveau sa continue si luni dimineata. Intorsi in satul Bilcesti–Selari, parintii barmanului s-au lovit de refuzul categoric al preotului, care nu a vrut sa-l ingroape pe Valentin. Motivul? Nu aveau banii necesari pentru slujba de inmormantare. Din fericire, in ajutorul lor a sărit patronul tatalui lui Valentin, care a platit pentru cele necesare. Mai mult, acesta a trimis cativa barbati, care au sapat groapa, pentru ca familia sa nu fie nevoita sa plăteasca si pentru asta.

Sursa: cancan.ro / FOTO AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?