ACASA » PROMO » PREMIERA. Super-comedia “Sex & milk & Beethoven”

PREMIERA. Super-comedia “Sex & milk & Beethoven”

TEATRU CONSTANTA. Vino sa vezi, in premiera la Constanta, pe cena Harlequin Mamaia, “Sex & milk & Beethoven“! Povestea unei doctorite autoclaustrate si obsedate de Beethoven, un fel de Miss Havisham al carei singur vizitator este Piranda furnizoare de lapte (uneori diluat cu apa) dimineata.

Pizza Evo

Piesa este scrisa  de Lana Moscaliuc si jucata de autoare impreuna cu Luiza Martinescu-Toma si cu Remus Archip.

La primul nivel de intelegere, se rade mult datorita intrigii sustinute de energia inepuizabila a tigancii care incearca prin toate mijloacele sa scoata bani de la doamna bogata si nebuna, indragostita de Beethoven. In cele din urma, crede ca i-a gasit punctul slab – are nevoie de barbat – si se ofera sa codoseasca pe bani, livrandu-i-l nebunei pe propriul sot, care stie sa fluiere acceptabil cele cateva masuri celebre din Simfonia Destinului. Lacomia o impiedica sa vada ireversibilitatea tranzactiei si ramane cu buzele umflate atunci cand o constientizeaza, incearcand sa pretinda ca totul a fost o gluma.

Luiza Toma este o tiganca dezgustator de autentica. Replicile ei sunt savuroase, iar jocul excelent starneste hohote de ras. Este atat de autentica incat piesa capăta accente rasiste.

Remus Archip este foarte bun pentru acest rol de obiect pasiv al tranzactiei dintre doua femei. Este un barbat bun, dovada ca nu-i put picioarele, cum spune tiganca de nevasta-sa, dar bunatatea asta mai este semnalata si de scrupulele manifestate fata de inselatoria pusa la cale, si de faptul ca “Veethoven” si-a facut loc in sufletul sau care isi afla desfatarea cu… “Mita Solferis”.

Lana Moscaliuc, cu bigudiuri in parul ravasit, infasurata in fasii de dantela alba, este la ea acasa, in lumea ei, topaind printr-un labirint invizibil, cu obstacole si limite auto-trasate, osciland intre maiestate si vulgaritate, intre literatura si injuratura, intre Beethoven si Piranda. La nivel simbolic, sariturile Lanei peste peticele din care isi delimiteaza teritoriul, impartirea sticlei de lapte cu tiganca sunt treceri provizorii peste limita dintre bine si rau, dintre puritate si murdarie.

Afis-Sex-Milk-Beethoven-WEBJOI, 17 MARTIE, de la ORA 21.00, la Harlequin Mamaia, premiera “Sex & milk & Beethoven

Rezervari la 0766 400 181

Pret bilet: 35 de lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 19.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de X-printing, Magic FM, Harlequin Mamaia, Libraria Carturesti Constanta, Constanta News, Maritimo, Telegraf si Cuget Liber

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?