ACASA » TEATRU » PREMIERA la Constanta. Teatru: „HAI SA FACEM SEX“

PREMIERA la Constanta. Teatru: „HAI SA FACEM SEX“

Afis Hai sa facem Sex WEB1Pentru prima data la Constanta, Teatrul Arca prezinta piesa „Hai sa facem sex“. Nu este o piesa nici stridenta, nici vulgara, nici una cu accente grotesti sau voit pornografica. Este mai degraba o piesa de teatru dulce-amara despre cum poti scapa de condamnarea la singuratate prin iubire.

Pizza Evo

Piesa de teatru reprezinta o meditatie dulce-amara pe tema, atat de actuala, a lipsei de comunicare, a lipsei de iubire, a insingurarii si a instrainarii – toate tot mai prezente in viata noastra.

Patru personaje colorate, fiecare cu pozitia lui, intr-un spatiu de joc de parca ar fi desenat cu carioca. Sunt sotia, sotul, fata si profesorul. Sotia si sotul cui? Ce fel de fata? Ce fel de profesor? N-o sa aflam decat spre sfarsit.

Se intalnesc pe rand in combinatii de doi sau trei si isi propun sa faca sex. Ba vor, ba nu vor, ba mai mult vor altceva. Ce vor de fapt? Tot la sfarsit ne vom da seama. Cu ce ne ajuta asta? Sa intelegem ca acelasi lucru il vrem multi dintre noi de fapt. Ne-ar placea sa credem ca majoritatea. Daca nu toti… Si e de-a rasu’-plansu’.

hai-sa-facem-sex-0018m“Hai sa facem sex”, regia Felix Crainicu.

Cu: Darius Daradici, Ioana Ernea, Monica Sandulescu, Valentin Paraschivu, Alexandru Zob.

Scenografia: Maria Nicola

JOI, 12 MARTIE, ora 21.00, la Harlequin Mamaia

Rezervari: 0766 400 181

Organizat de evenimente-constanta.ro

Parteneri: Mediaoutpost, Magic Fm, Maritimo Shopping Center, Pure Fitness, Cuget Liber, Libraria Carturesti

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?