ACASA » PROMO » PREMIERĂ. Spectacolul “DIVORȚ ÎN ZIUA NUNȚII”, la Harlequin

PREMIERĂ. Spectacolul “DIVORȚ ÎN ZIUA NUNȚII”, la Harlequin

TEATRU CONSTANTA. Teatrul InDArt va pune în scenă, pentru prima dată la Constanța, piesa “Divorț în ziua nunții“, o comedie de situație incendiară, un haos ilar cu porții sănătoase de râs și voie bună.

Pizza Evo

Urmează o nuntă, o nuntă cu cântec. Bill, urmează să se căsătorească, doar că după petrecerea burlacilor se trezește în camera de hotel alături de altcineva, o fată misterioasă.

Mireasa trebuie să sosească iar singura metodă să iasă din această situație complicată e să se folosească de cavalerul de onoare, spunând că misterioara fată e prietena lui. Doar că planurile în situații de stres nu merg ca la carte. Menajera, folosită ca “monedă de schimb” nu face decât să încurce și mai mult ițele acestei zile complicate.

Intră AICI şi participă la CONCURS pentru a câştiga o INVITAŢIE DUBLĂ la spectacol

Regia este semnată de Cătălin Stelian, iar din distribuție fac parte actorii: Emanuel Bighe, Alin Brancu, Silvia Gagu, Cristina Diaconescu şi Adelina Mihalcea. Pentru rolul ei, actrița Silvia Gagu a obținut premiul pentru interpretare feminină la Festivalul de Teatru Comic 7B.

Afis-Divort-Ziua-NuntiiJOI, 16 noiembrie, de la ORA 21.00, la restaurant Harlequin Mamaia.

Rezervări se pot face la 0766 400 181.

Biletul este 45 lei.

Biletele se achiziționează în 24 h de la rezervarea telefonică la barul restaurantului Harlequin Mamaia.

Rezervarea meselor se face în ordinea sosirii la eveniment începând cu ora 20.00.

Parteneri: Magic FM Romania, VIVO! Constanta, Ziarul Info Sud-Est, X Printing, Evenimente Constanta, Restaurant Harlequin Mamaia.

Intră AICI şi participă la CONCURS pentru a câştiga o INVITAŢIE DUBLĂ la spectacol

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?