ACASA » TEATRU » TEATRU „SASE din 49“, pe scena de La Scoica Land

TEATRU „SASE din 49“, pe scena de La Scoica Land

Teatrul de Arta Bucuresti prezinta in premiera la Constanta, „Sase din 49“, o piesa de teatru inedita, in regia lui Alexandru Maftei. Ce se poate intampla unui cuplu de oameni simpli atunci cand sunt pusi in fata unui bilet castigator la loto care valoreaza 10 miloane de euro?

Pizza Evo

Cei doi, sot si sotie si parinti a doi copii adolescenti, evolueaza de la bucurie frenetica si imaginatie bolnava, pana la frica paralizanta sau paranoia avansata. Toate hibele mai vechi sau mai noi ale relatiei lor ies incet incet la iveala intr-o cavalcada cand comica, cand tragi-comica, ce culmineaza cu un gest extrem si imprevizibil, pe care publicul il va afla doar urmarind spectacolul.

sase din 49 teatru„Sase din 49“ este prima piesa de teatru pusa in scena de Alexandru Maftei, cunoscutul regizor al filmelor „Domnisoara Christina“ si „Buna, ce faci?“

Asadar, sunteti invitati La Scoica Land, vineri, 27 martie, de la ora 20.00, pentru a servi o portie de umor calitate in piesa de teatru „Sase din 49“, de Spiro Gyorgy.

Cuplul norocos va fi interpretat de actorii Dana Voicu si Liviu Cheloiu

Rezervarile se pot face la numarul 0723 726 422

Pretul unui bilet, 30 de lei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?