ACASA » CONCERTE » Rob Kingsley, cel mai bun imitator al lui ELVIS, urca pe scena Doors

Rob Kingsley, cel mai bun imitator al lui ELVIS, urca pe scena Doors

CONCERTE CONSTANTA. Primavara incepe cu o surpriza pentru iubitorii muzicii rock&roll si ai lui Elvis Presley! Rob Kingsley revine in Romania si, pentru prima data, aduce la Constanta spectacolul „A Vision of Elvis”. 

Pizza Evo

La Club Doors, Rob Kingsley va da viata celor mai iubite piese din repertoriul “regelui muzicii rock&roll”, aducand publicului din Constanta atmosfera anilor de vis ai Americii.

Show-ul “Rob Kingsley – A Vision Of Elvis” este unul din cele mai bine cotate spectacole tribut din lume. Rob Kingsley este un entertainer innascut, pasionat din copilarie de cariera si showurile inegalabilului Elvis Presley. Dupa ani in care a studiat prestatiile live ale regelui, Rob a dobandit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atat in randul fanilor regelui cat si printre ceilalti artisti de profil.

Vestimentatia pe care Rob o imbraca pe scena este produsa in Statele Unite, la BK Enterprises & Gene Doucetto, unul dintre furnizorii care au confectionat costume de scena pentru aparitiile din anii 70 ale lui Elvis Presley insusi.

12799272_1148663858501942_1917534883451729929_nRob Kingsley este considerat un showman desavarsit, care electrizeaza publicul la fiecare reprezentatie, reusind sa reaprinda flacara pasiunii si sa recreeze atmosfera incendiara a unui show al regelui.

Rob Kingsley – A Vision of Elvis, sambata, 12 martie, ora 20.00, la club Doors

Pretul unui bilet este 60 de lei

Info si rezervari la tel.: 0763 66 16 22

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?