ACASA » TEATRU » PREMIERA la Constanta. Piesa de teatru „TRISORII“ (reprogramat)

PREMIERA la Constanta. Piesa de teatru „TRISORII“ (reprogramat)

TEATRU IN CONSTANTA. La Constanta, trei tineri vor face ceva ce nu tuturor le este dat. Vor spune aceeasi poveste, fiecare altfel, intr-o piesa de teatru inedita, „Trisorii“, a celebrului dramaturg Conor McPherson. Cei trei se vor completa reciproc pentru a ne oferi tabloul unui eveniment petrecut in trecut.

Pizza Evo

„Trisorii“, beneficiaza de traducerea adaptata a Sidoniei Marin dupa „This Lime Tree Bower“, si este unul dintre primele texte scrise de premiatul Conor McPherson – dramaturg si regizor de teatru si film nascut in Irlanda, considerat unul dintre cei mai valorosi dramaturgi contemporani din tara sa.

Afis Trisorii WEBPiesa lui Conor McPherson nu este despre acţiune, ci despre cuvinte. Cuvinte care au raspuns chemarii si se aduna sa formeze o poveste. De fapt, aceasta piesa este o incursiune in modului in care un povestitor alege cuvintele pentru a povesti. Ca sa ai acces liber la mintea si sufletul oamenilor, singurul mod in care poti face asta este POVESTEA. Prin intermediul ei ii atingi, ii cunosti, le afli dorintele si slabiciunile. Prin POVESTE reusesti sa le arati cat de puternici sunt si, mai ales, cat de usor este sa iesi din inchisoarea propriei minti cu ajutorul imaginatiei.

Asta fac cei trei actori – povestitori si regizori ai propriilor partituri, respectiv Alexandru Zob, Silvian Valcu si Laurentiu Banescu.

Vino VINERI, 3 APRILIE, ORA 21.00 la restaurantul HARLEQUIN din Mamaia pentru a le afla povestea!

Rezervari: 0766 400 181

Organizat de evenimente-constanta.ro

Parteneri: Mediaoutpost, Magic Fm, Maritimo Shopping Center, Pure Fitness, Cuget Liber, Libraria Carturesti

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?