ACASA » PROMO » PREMIERĂ la Constanţa! Comedia KETCHUP, la Harlequin

PREMIERĂ la Constanţa! Comedia KETCHUP, la Harlequin

TEATRU CONSTANTA. Restaurant Harlequin Mamaia și Evenimente Constanța vă prezintă în premieră la Constanţa, comedia KETCHUP. Dacă îndrăgești teatrul independent vino să vezi o comedie într-un act de Andrei Cotarcea. O piesă presărată cu ingrediente amuzante, un amestec de situații neprevăzute, ironie și sarcasm în proporții variabile.

Pizza Evo

Prins în capcană, și la propriu și la figurat, între o frumoasă amantă și o brută în postură de instalator, eroul acestei comedii dulci și picante este nevoit să apeleze la toate mijloacele ce-i stau la dispoziție pentru a scăpa cu viată.

O partidă de amor se transformă pe neașteptate într-o situație pe cât de neprevăzută pe atât de dramatică, în care viață îi este pusă în pericol. Cu abilitate, inteligentă și o sticlă de ketchup, el reușește să se transforme din victimă în partenerul agresorului său și să-l determine pe acesta să renunțe la intențiile sale.

Dar care erau adevăratele intenții ale acestuia și cu ce preț e dispus să renunțe la ele?

Distribuție: Iulian Ilinca, Constantin Zamfirescu și Ioana-AncutaVochin
Regia: Andrei Cotarcea

afis-ketchupJOI, 24 noiembrie, ORA 21.00, la HARLEQUIN Mamaia

Durată: 1.15h

Rezervări la 0766 400 181
Biletul: 35 lei

Rezervarea telefonică este valabilă maximum 24 de ore, timp în care biletele se achiziționează de la restaurant Harlequin între orele 11.00 – 22.00.

Participanții la eveniment sunt rugați să sosească la restaurant la ora 20.00, pentru că evenimentul să se desfășoare în condiții optime.
După ora 20.00 rezervarea expiră.

Eveniment susținut de: Magic FM, X-Printing, Vivo! Constanța, Cuget Liber, Constanța News și Telegraf.

Organizat de evenimente-constanta.ro și restaurant Harlequin Mamaia.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?