ACASA » CONCERTE » PREMIERĂ în România. Marele cor al Armatei Roşii concertează la Constanţa şi Bucureşti!

PREMIERĂ în România. Marele cor al Armatei Roşii concertează la Constanţa şi Bucureşti!

CONCERTE CONSTANTA. Ansamblul Aleksandrov, Marele cor al Armatei Roşii, va susține pentru prima dată două concerte excepționale în România, în Bucureşti şi Constanţa.

Pizza Evo

Pentru întâlnirea cu publicul român, Corul pregătește un recital de excepție, din care nu vor lipsi cele mai consacrate piese dar și o surpriză uriașă: reinterpretarea în varianta corală a celor mai cunoscute piese ale formațiilor Queen și The Beatles.

Ansamblul Aleksandrov este cel mai mare ansamblu artistic din Rusia. Data înfiinţării este considerată ziua de 12 octombrie 1928, atunci când a avut loc și primul concert pe scena Casei Centrale a Armatei Roşii. În acele timpuri, ansamblul era format din doar 12 persoane. La jumătatea anilor ‘30, corul număra deja aproape 300 de membri, iar renumele său depăşise demult graniţele Uniunii Sovietice.

Corul este renumit pentru fineţea şi puritatea interpretării muzicale academice, plină de emoţie, artă şi înzestrare vocală. Muzica Ansamblului combină cu succes instrumentele populare ruseşti – donara, balalaica şi acordeonul cu butoane – cu instrumentele de suflat din metal şi lemn.

Din palmaresul impresionant pe care Ansamblul Aleksandrov l-a adunat de-a lungul existenţei sale merită evidenţiate câteva realizări de excepţie: în anul 2004, Ansamblul a susţinut un concert de neuitat la Vatican, primind binecuvântarea Papei Ioan Paul al II-lea.

În 2007, Ansamblul Aleksandrov a “învins” N.A.T.O, printr-un recital de excepţie care a avut loc chiar la sediul Alianţei Nord Atlantice de la Bruxelles.

redarmy-aleksandrov-constantaÎn 2008, au fost aniversaţi 80 de ani de existenţă ai Ansamblului printr-un turneu pe întreg teritoriul fostei Uniuni Sovietice şi în aproape 60 de ţări din Europa, Asia, Africa şi America.

Ansamblul ALEKSANDROV va cânta la Constanţa pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, SÂMBĂTĂ, 8 OCTOMBRIE.

Ora de începere: 19.00

Preţuri bilete: 200 lei şi 150 lei.

Program bilete: 8.00 – 17.00

Pentru mai multe informaţii: 0241 699 066

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?