ACASA » CINEMA » Premiera “CONSTANTA. A DANCING CITY”, la Cinema Cityplex

Premiera “CONSTANTA. A DANCING CITY”, la Cinema Cityplex

CINEMA CONSTANTA. In acest weekend, constantenii sunt invitati la premiera unui scurtmetraj inedit: CONSTANTA. A DANCING CITY. Constanta nu este doar un oras-vacanta. E locul in care iti lasi toata libertatea sa viseze senzual. Constanta. A Dancing City este un fel de Dirty Dancing filmat in Romania pe ritmuri de rock and roll contemporan si cu lumina, atmosfera si cadre inspirate de o Cuba nevizitata inca.

Pizza Evo

Un film-atmosfera; oras-port, oras-plaja, intre citadin si dealuri aride, istorie milenara, trecut recent si prezent, multietnic, multicultural, multe stiluri de dans, toate astea impachetate intr-un scurtmetraj artistic realizat de Carmen Lidia Vidu.

Suneteti asteptati la premiera filmului sambata, 27 februarie, incepand cu ora 17.00 la Cinema Cityplex Tomis Mall. Proiectia filmului este insotita de expozitia fotografiilor realizate in timpul filmarilor, parte din proiectul si conceptul artistic.

Constanta. A Dancing City este un proiect artistic multidisciplinar de video-dans, un portret subiectiv al orasului ce propune publicului larg un periplu inedit prin care sa (re)descopere locuri neconventionale sau prea cunoscute printr-o privire artistica ce imbina dansul, regia, muzica, montajul, lumina…

Regia: Carmen Lidia Vidu
DoP: Adi Bulboaca

Montaj: Cristina Baciu
Muzica: Ovidiu Chihaia

Voce: Elena Vasilache

Dansatori: Sofia Sitaru-Onofrei, Victoria Cret, Cosmin Adrian, Balan Codruta, Stan Gratiela, Mihai Adelin Adrian, Alexandra Cacaraci, Cristiana Dragan, Mirela Pana, Maria Manea, Marian Sas
Producator: Iulia Pana / Centrul Cultural Judetean Teodor T.Burada Constanta

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?