ACASA » PROMO » PREMIERĂ. Comedia “Nu înţeleg ce se întâmplă”, la Harlequin

PREMIERĂ. Comedia “Nu înţeleg ce se întâmplă”, la Harlequin

TEATRU CONSTANTA. Un spectacol în premieră naţională, jucat la Constanţa, pe scena Harlequin Mamaia. “Nu înțeleg ce se întâmplă“, o comedie despre două femei care habar nu au că au o relație cu același bărbat.

Pizza Evo

O soţie prinsă în a doua tinereţe a vieţii sale află că este înşelată de soţul său. Omul căruia i-a dăruit doi copii, frumuseţea şi cariera ei. Dar de ce îi este teamă protagonistei noastre? De actul infidelitaţii, de faptul că nu se mai uită niciun bărbat la ea sau de singurătate? Raspunsul acestor întrebări îl caută soţia în faţa amantei.

Tânăra amantă nonconformistă, nu doar că ia în râs situaţia creată ci are grijă să învârtă cuţitul în rană. Curajul tinerei amante şi disperarea soţiei împletesc o poveste comico-tragică, penibilă, inimaginabilă în care răsturnarea de situaţie salvează frustrări, disperări şi declanşează pofta de râs.

Cine este vinovată pentru infidelitatea soţului, soţia sau amanta?

Află toată povestea la Harlequin Mamaia, JOI, 8 DECEMBRIE, de la ORA 21.00

afis-nu-intelegDistribuție: Sidonia Bogomaz și Ioana-AncutaVochin

Regia: Andrei Cotarcea

Rezervări la 0766 400 181
Biletul: 35 lei

Rezervarea telefonică este valabilă maximum 24 de ore, timp în care biletele se achiziționează de la restaurant Harlequin între orele 11.00 – 22.00.

Participanții la eveniment sunt rugați să sosească la restaurant la ora 20.00, pentru că evenimentul să se desfășoare în condiții optime. După ora 20.00 rezervarea expiră.

Eveniment susținut de: Magic FM, X-Printing, Vivo! Constanța, Cuget Liber, Constanța News și Telegraf.

Organizat de evenimente-constanta.ro și restaurant Harlequin Mamaia.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?