ACASA » PROMO » PREMIERĂ. Comedia BELVEDERE, pe scena Harlequin Mamaia

PREMIERĂ. Comedia BELVEDERE, pe scena Harlequin Mamaia

TEATRU CONSTANŢA. În premieră la Constanţa, sunteţi invitaţi la o piesă de teatru în care umorul este la el acasă: BELVEDERE, la Harlequin Mamaia.

Într-un duel al cuvintelor de spirit pătrundem în laboratorul de creaţie al Antoniei, devenind martori sau, dacă avem noroc, personajele viitoarei piese.

Antonia, o scriitoare pe cât de celebră, pe atât de excentrică, fumează dezlegînd cuvinte încrucișate în patul ei dintr-o rezervă a clinicii de psihiatrie BELVEDERE. Dr. Surdu, psihiatrul, o întrerupe din aceste activități, iar Antonia îi reproșează că o ține închisă în clinică împotriva voinței ei pentru a o include într-o lucrare științifică despre halucinații și scriitori celebri.

Antonia primește o vizită neașteptată: un domn pe nume Eugen apare în ușă cu un buchet de flori pretinzînd că o cunoaște. O întrebare se pune cu încăpăţânare: este mai adevărat ceea ce ne închipuim decât ceea ce traim?

Încearcă să ne răspunda la întrebare Dana Dembinski Medeleanu, contrazisa subtil de Radu Valcan şi de Laura Cosoi.

Afis-Belvedere-WEBScenariu şi text: Ana-Maria Bamberger
Regia: Liana Ceterchi

JOI, 7 DECEMBRIE, de la ORA 21.00, la Harlequin Mamaia

Rezervări se pot face la 0766 400 181.

Preţ bilet: 65 lei

Biletele se achiziționează în 24 h de la rezervarea telefonică la barul restaurantului Harlequin Mamaia.

Rezervarea meselor se face în ordinea sosirii la eveniment începând cu ora 20.00.

Parteneri: Magic FM Romania, VIVO! Constanta, Ziarul Info Sud-Est, X Printing, Evenimente Constanta, Restaurant Harlequin Mamaia.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?