ACASA » RECOMANDARI » Povestea unui pierde vara in Funny People

In premiera la Constanta, Teatrul de Arta Bucuresti prezinta un spectacol cu teatru si muzica: Povestea unui pierde vara. Un scenariu semnat Dan Mihaescu, in interpretarea actorului Vlad Jipa, acompaniat de Radu Dumitru la pian.

Pizza Evo

“Uneori avem nevoie sa ne pierdem cu totul in lumi imaginare cu parfumuri ireale, sa intilnim umbre radiante ale frumosului omenesc cu dorinta parca sinucigasa de a nu mai fi noi, cei atat de crispati in haosul de azi. Te voi duce prietene in alte vremi romanesti atat de reale ca pare abia cu putinta sa fi existat, atunci cind se iubea cu patos si “à la légere”, cind se zimbea sincer, nedisimulat si cind bataia cu flori de la sosea era expresia fericirii supreme.

Vei gasi povesti vesele si romantice cu oameni frumosi spuse strengareste cu umor elegant, cantece haioase unele dintre ele devenite slagare si in zilele noastre. Nu-mi doresc decit sa uiti un pic de tine! Hai, incearca, ia-ma de mana cu povestile si cantecele mele cu tot si sa fugim ieri… pentru a mai putea zambi un pic miine”. Aceasta este invitatia actorului Vlad Jipa.

Spectacolul Povestea unui pierde vara are loc duminica, 19 februarie, ora 20.00 in Funny People.

Bilet 25 lei. Rezervari la 0766400181 sau 0720778613.

Eveniment sustinut de Expertissa Constanta, evenimente-constanta.ro si Magic FM.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?