ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Podul de la butelii va fi gata în cel mult 3 săptămâni. Cel puțin așa anunță Primăria

Podul de la butelii va fi gata în cel mult 3 săptămâni. Cel puțin așa anunță Primăria

STIRI CONSTANTA.Prima jumătate a Pasajului Cumpenei (n.r. – podul de la butelii), porţiune pe care se lucrează în acest moment, va fi gata în cel mult trei săptămâni. Muncitorii montează acum ultima bucată din parapetul marginal care va avea şi funcţie de antifonare, iar în scurt timp se va turna asfaltul”, a anunțat Primăria Constanța pe pagina sa de Facebook.

Pe 15 aprilie 2017 începeau lucrările de reabilitare a Pasajului Cumpenei, Primăria Constanța anunțând un termen de finalizare de cel mult 12 luni de zile. Proiectul, în valoare de 7,5 milioane de lei, era câștigat de firma Mobitom, o societate apropiată de PSD și controlată, nu până de mult, de Mazăre și Constantinescu.

Primarul Decebal Făgădău dădea atunci asigurări că podul va fi gata chiar mai repede decât termenul prevăzut în contract și că, în niciun caz, podul de la butelii nu va avea soarta podului de la Agigea.

Numai că, doar câteva luni mai târziu, în septembrie 2017, primarul Decebal Făgădău anunța sistarea lucrărilor. „Pe măsură ce lucrările au înaintat și decopertarea a continuat, s-a văzut că era necesară o revizuire a proiectului tehnic. Adică lucrurile erau mai serioase. Ați văzut, a durat foarte mult actualizarea proiectului tehnic, firma are ordin de sistare; din momentul în care ne-a semnalat aceste neconcordanțe între proiectul tehnic și realitatea din teren noi am dat ordin de sistare. În nici un caz lucrarea nu se va termina anul acesta, este exclus. Sper, cu eforturi din partea constructorului și a întregii echipe de proiect, să finalizăm proiectul până la mijlocul verii viitoare“, a declarat atunci primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

Sursa: constantadeazi.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?