ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Ploi și furtuni anunțate la Constanța. Prognoza ANM pentru următoarele zile

Ploi și furtuni anunțate la Constanța. Prognoza ANM pentru următoarele zile

VREMEA CONSTANTA. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță un nou val de ploi ce va cuprinde, începând din această după-amiază, întreaga țară. Vestea proastă, mai ales pentru cei care și-au programat vacanța în această perioadă, este că vremea ploioasă va persista până la sfârșitul lunii.

De marţi, se înmulţesc ploile, ca şi apariţie, dar şi ca arie. Dacă luni au fost doar câteva celule, de marţi vor apărea şi în sudul extrem, în sud-est, dar în Bucueşti mai puţin. De miercuri, vor fi pe arii mai extinse şi mai însemnate cantitativ, cam pe tot teritoriul ţării, iar temperaturile vor fi modeste, undeva în jurul celor normale, cu 30-31 de grade în sud, pentru că vorbim de intervale cu ploaie.

Vor fi mai scăzute în zonele nordice şi centrale, acolo unde sunt mai multe perioade cu nori, cu 22 – 24 de grade Celsius. Rămânem în masă instabilă până la sfârşitul lunii, adică vom avea ploi frecvent după-amiaza şi seara în mod deosebit, cele mai expuse fiind zonele de deal şi de munte, dar şi în restul ţării”, a declarat pentru Mediafax Alina Şerban, meteorolog în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Potrivit ANM, începând de mâine, ploile vor ajunge pe litoral și vor rămâne aici până pe 26 – 27 iulie. Vor urma zile cu vreme instabilă, cu ploi frecvente și întețiri temporare ale vântului. Doar sâmbăta aceasta e posibil să fim ocoliți de precipitații, în rest fiind așteptate precipitații zilnice în următoarea perioadă.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?