ACASA » PROMO » Plimbare cu caiacul pe Marea Neagră (Pescărie-Constanța)

Plimbare cu caiacul pe Marea Neagră (Pescărie-Constanța)

După ce votezi duminică 26 mai Dream Explorer te așteaptă la o plimbare cu caiacul de doua ore la plaja din zona Pescărie din Constanța! Pentru începători este ocazia perfectă să experimenteze mersul cu caiacul pe apă pentru a învăța și a se acomoda cu acest sport și, cu siguranță, vor dori noi aventuri în caiac și în alte zone cu peisaje incredibile. Vino să te relaxezi activ alături de echipa Dream Explorer într-o aventură unică de 2 ore cu caiacul pe Marea Neagră duminică 26 mai de la ora 11.00 prima grupa si de la 14.00 a doua grupa. Caiacele sunt de două persoane. Dream Explorer vă asigură ghidajul, instructajul și întreg suportul logistic al caiacelor cu veste de salvare si imbracaminte de neopren.

Vă recomandăm să purtați costum de baie pe sub haine și să aveți și haine de schimb și un prosop într-un rucsac mic. Orice bagaj (sticlă de apă, gustare, telefon etc) trebuie depozitat în sigurantă pentru a fi ferit de apă.

Pentru înscrieri și mai multe detalii sunați la 0766469431. Pentru rezervarea locului este necesară achitarea taxei în 24h de la rezervarea telefonica.
Preț: 50 lei de persoană. Varstă minimă: 10 ani.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?