ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » PLANTĂM FAPTE BUNE la Constanţa! Implică-te în acţiunea de împădurire a României

PLANTĂM FAPTE BUNE la Constanţa! Implică-te în acţiunea de împădurire a României

CAMPANIE PLANTAM FAPTE BUNE. În data de 19 noiembrie, “Plantăm fapte bune în România” îi invită la acţiune pe toţi cei care vor să se implice în cadrul campaniei Plantăm! Îngrijim! Împădurim!

Pizza Evo

Pentru al şaselea an consecutiv, “Plantăm fapte bune în România” organizează acţiuni de împădurire cu ajutorul voluntarilor, pe terenuri publice neproductive aflate în situații dificile: suprafețe agricole degradate, afectate de alunecări sau  în pericol de deșertificare.

Peste 43 de hectare vor fi împădurite (fie  plantări noi, fie completări ale zonelor în care s-a acţionat în primăvară sau în toamna anului trecut) în următoarele judeţe: Buzău, localitatea Boboc, Călăraşi, localitatea Jegălia, Constanţa, localitatea Peştera, Dolj, localitatea Greceşti, Giurgiu, localitatea Gostinari, Harghita, localitatea Mereşti, Iaşi, localitatea Leţcani, Teleorman, localitatea Siliştea Gumeşti şi Timiş, localitatea Utvin.

Dacă vrei să participi la cea mai mare acțiune de  împădurire cu ajutorul voluntarilor şi să fii parte din echipă, iată ce ai de făcut:

  • Alegi dacă vrei să te implici doar pe 19 noiembrie, ca voluntar plantator sau şef de parcelă sau ca membru permanent al echipei organizatorice din zona ta
  • Scrii la adresa voluntar@plantamfaptebune.ro şi comunici care este opţiunea ta
  • Le spui prietenilor tăi despre eveniment şi îi inviţi pe toţi să se alăture campaniei
  • Ajuţi cu distribuirea informaţiilor despre acţiunile campaniei

Voluntarii vor primi în urma activității de plantare sau de organizare, o diplomă Green Endorsement, recunoscută în CV de peste 30 de companii de renume. Dacă vrei să afli mai multe despre Green Endorsement, accesează secțiunea dedicată din site.

Pe site-ul plantamfaptebune.ro găseşti informaţii despre ce înseamnă ziua de plantare, care sunt realizările noastre şi ce proiecte derulăm.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?