ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Plantăm Fapte Bune! 14.000 de pomi vor fi plantaţi la Peştera

Plantăm Fapte Bune! 14.000 de pomi vor fi plantaţi la Peştera

STIRI CONSTANTA. La Peștera, în judeţul Constanța, aproximativ 500 de voluntari s-au înscris pentru a planta 14.000 de puieţi forestieri de glădiță pe o lungime de 1,4 km, pe marginea DJ 222.

Pizza Evo

Echipa organizatorică pune la dispoziţia voluntarilor transport (plecare din fața Gării Constanța, ora 8:00, celor care au solicitat), material săditor, mănuși de protecție, unelte, apă, serviciu de prim ajutor și cabine ecologice. Acțiunea se va finaliza cu o masă câmpenească oferită tuturor participanților.

Vom desfășura o acțiune de completare cu puieți în plantația cu rol de perdea de protecție forestieră, la Peștera. Astfel, vom finaliza perdeaua acțiunea începută în 2015, iar comunitatea va beneficia de o perdea forestieră pe o lungime de 5 km“, declară Cosmin Bârzan, coordonator local Constanța.

Voluntarii vor primi în urma activității de plantare sau de organizare o diplomă Green Endorsement, recunoscută în CV de peste 30 de companii de renume.

A4_pesteraDetalii pe www.plantamfaptebune.ro, secțiunea Green Endorsement.

Acţiunea din 18 noiembrie este realizată cu susținerea Jandarmeriei Române şi Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

La nivel național, sprijină inițiativa companiile Dedeman, JYSK, Daikin România, Tibbett Logistics, FAN Courier și Coca Cola HBC.

Organizatorii locali sunt: Asociația Centrul pentru Resurse Civice şi Primăria și Consiliul local al omunei Peștera.

Partenerul pentru mobilitate al acțiunii este Avia Motors, iar sponsorii locali sunt Ameropa Grains și Rig Service.

 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?