ACASA » ALTE EVENIMENTE » PINOCCHIO, pentru cei mici, la Harlequin, cu Trupa Sufletel

PINOCCHIO, pentru cei mici, la Harlequin, cu Trupa Sufletel

SPECTACOLE COPII. Trupa Suflețel aduce pe scenă una dintre cele mai frumoase povesti ale copilariei! Sunteti aşteptaţi, cu mic cu mare, la o noua aventură interactivă pe scena Harlequin Mamaia: PINOCCHIO.

Făurit de bunul Gepetto şi adus la viaţă de magia Zânei Albastre, Pinocchio este o păpuşă de lemn care îşi doreşte să devină un baieţel adevărat. Povestea lui Carlo Collodi ne vorbeşte despre ceea ce face ca fiecare aspirant la titlul de om adevărat, să capete această calitate!

Simpaticul Jiminy Greieraşul, un sâmbure de conştiinţă, care călăuzeşte paşii micului Pinocchio, are o sarcină dificilă, cu aşa un copil năzdrăvan. Vă invităm la un musical viu, jucat de păpuşi, colorat şi antrenant, pentru copiii de toate vârstele!

Sâmbătă, 10 MARTIE, ORA 11:00, la Harlequin Mamaia.

Informatii și rezervari la telefon 0766 400 181

Pretul unui bilet este de 25 lei de persoană

Orice copil trebuie supravegheat de catre un adult, organizatorii nu isi asuma supravegherea copiilor.

Rezervarea telefonica este obligatorie. Biletele se achita in 24h de la rezervare. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la spectacol in intervalul 10.00 – 10.30

Parteneri: Magic FM Romania, X Printing, Vivo! Constanta, Ziarul Info Sud-Est, Cuget Liber Constanta, Constanta de Azi, Evenimente Constanta, GOOD IDEA Media

Organizat de: evenimente-constanta.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?