ACASA » PROMO » Pietreanu, Neuronu si Priza. Stand-up cu CNP, la Harlequin!

Pietreanu, Neuronu si Priza. Stand-up cu CNP, la Harlequin!

STAND-UP COMEDY CONSTANTA. Radu PIETREANU, Tibi NEURONU si Cristi PRIZA revin la Constanta in formula CNP, pentru un show de stand-up comedy de senzatie. Spectacolul trio-ului este de muzica si umor, caci din “reteta” lui nu lipseste chitara lui Pietreanu.

Dupa 30 de ani de comedie, timp in care a avut o contributie decisiva la tot ce a insemnat fenomenul Vacanța Mare, a fost implicat in mai multe proiecte de televiziune, filme, Vacanta Muzicala, Radu Pietreanu abordeaza un gen diferit de cel cu care isi obisnuise publicul pana acum.

Tibi Neuronu este de peste 10 ani o autentica vedeta a scenei de stand-up comedy din Romania. A activat in diferite trupe, precum Deko si ShowTime, dar are si o excelentă cariera solo, adunand astfel experienta a peste 1.000 de spectacole. Este unul dintre putinii comedianti romani care au lansat un dvd de stand-up comedy – “Misogin show”, spectacol filmat la Teatrul National Timisoara.

Cristi Priza face stand-up comedy de 6 ani si este unul dintre cei mai apreciati tineri comedianti, fiind un nume tot mai prezent pe scenele din intreaga tara. Specialist in “one-linere” (glume scurte), a fost aplaudat in numeroase cluburi din toata tara.

Afis-CNP-iulie-2016Vino VINERI, 15 IULIE, la HARLEQUIN Mamaia pentru un spectacol inedit cu CNP!

Ora: 21.30

Rezervari: 0766 400 181

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant cu o ora mai devreme, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime.

Eveniment organizat de evenimente-constanta.ro si sustinut de: Magic FM, X-Printing, Telegraf, Cuget Liber si Maritimo.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?