ACASA » STIRI » Piata Tomis III din Constanta ar putea sa fie transformata in parc!

Piata Tomis III din Constanta ar putea sa fie transformata in parc!

PIATA TOMIS III CONSTANTA. In sedinta de Consiliu Local Municipal de pe 15 martie, alesii locali au votat predarea aleii de acces din Piata Tomis III catre Confort Urban SRL pentru efectuarea unor lucrari de igienizare, transmite ziuaconstanta.ro

Pizza Evo

Primarul interimar Decebal Fagadau a declarat la finalul sedintei ca vrea sa termine cu “haituiala” din Piata Tomis III. In conditiile in care comertul neautorizat va continua in această zona, piata ar putea deveni un parc.

“Nu este nomal sa existe vanzare de legume si fructe pe strada, iar piata sa fie aproape goala! Ambitia mea este ca in Tomis 3 sa facem lumina, sa nu mai existe haituiala pe strada. Daca nu vom reusi sa facem lumina, n-am nicio problema sa propun CLM Constanta o expropriere masiva.

Am putea face un parc, daca nu suntem in stare sa instauram un mod civilizat de a face comert in cea mai aglomerata piata din Constanta. Nu uitati ca vorbim de un teren cu o suprafata de 1583,15 mp“, a precizat Decebal Fagadau.

In urma contractului cu cei de la Confort Urban SRL, pana la sfarsitul acestei saptamani consilierii vor avea o radiografie a tot ce inseamna constructii si comert autorizat sau neautorizat in perimetrul strazilor si bulevardelor Lapusneanu, Soveja si Tomis.

Citeste articolul integral AICI

Sursa foto: cugetliber.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?