ACASA » RECOMANDARI » Piata Taraneasca si mesteri populari la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta

Piata Taraneasca ne imbie si in aceasta saptamana cu cele mai bune produse traditionale! Targul pe degustate are loc in perioada 4-6 mai pe platoul Casei de Cultura.

Pizza Evo

Ce veti putea gasi?

Dulciuri si dulcegarii, de “dulce” si de post: Kurtos Kalacs din Harghita, ciocolata de casa, salam de biscuiti, halvita traditionala cu miere din Lipova, Arad, turta dulce si covrigi de la Onu Avram, mester turtar vechi, de la Pitesti, prajituri dupa retete vechi din zona Buzaului (placinta cu mar si nuca, tarta cu nuca si dovleac, cozonaci, turte din malai, si multe altele)

Produse naturiste: daca va intereseaza detoxifierea de primavera, multe sfaturi si produse naturale veti gasi la standul Apuseni natural Products: ceaiuri, tincturi, alifii, siropuri. Mai gasiti miere si produse apicole: miere de diverse tipuri, propolis, polen, pasture, faguri etc.

Branzeturi: din toate zonele si pentru toate gusturile: telemea de Sibiu, casuri, cascavele, burduf simplu sau cu diverse mirodenii, preparate dupa retete din zonele: Bran Moeciu, Stoenesti-Arges, Harghita si Covasna.

Produse din carne: afumaturi din Botosani de la Sadova, din Calarasi, din jud. Arges, din Suceava si Sibiu, pastrama din Arges, Sibiu sau Brasov, stinse cu o tuica veche de Busteni.

Pofta buna!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?