ACASA » CALENDAR » Piata Taraneasca revine la Casa de Cultura a Sindicatelor

IMAG0359Piata Taraneasca revine in locatia cunoscuta, la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta , de joi pana duminica, cu bunatati de toate felurile si mici artizani.

Constantenii vor putea degusta: branzeturi, casuri, cascavele, urda si alte bunatati muscelene, de la nea Stefan dar si vestita telemea de Sibiu, de la domana Bratu, afumaturi: fleica, carnati taranesti, sunculita afumata cu usturoi si alte asemenea delicii preparate cum numai gospodarii din satele argesene stiu, dupa retete mostenite din generatie in generatie.

Tot din zona Argesului veti putea degusta si produse de post: covrigii de la Pitesti , turta dulce, acadele si ciubuce, ca-n balciurile de altadata.De post este si halvita din miere de la Lipova si halvaua.

Pe langa acestea copii mari si mici se pot bucura si de alte dulciuri si dulcegarii: ciocolata de casa, nugat, serbet, grilias, fructe confiate si multe altele. NU vor lipsi mierea de Cumpana si alte produse apicole: propolis, capaceala, polen, pastura, fagure etc.

Pe langa acestea si alte bunatati vor mesteri cu obiecte diverse cativa artizani cu obiecte pentru casa.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?