ACASA » STIRI » Diverse » Piata Constitutiei, MICHAEL JACKSON – The Ultimate Thriller! Bilete disponibile

Piata Constitutiei, MICHAEL JACKSON – The Ultimate Thriller! Bilete disponibile

CONCERT MICHAEL JACKSON TRIBUT BUCURESTI. Biletele pentru turneul “The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute” sunt la vanzare. Super-concertul din Piata Constitutiei din Bucuresti va avea loc pe data de 7 iulie.

Dupa doi ani de negocieri, familia lui Michael Jackson a fost de acord ca toata echipa artistului, de la inginer de sunet, chitarist, basist, pana la coregraf si dansatori sa se reuneasca. Totul pentru un show care va imbina hiturile promovate in turneele “Bad” si “Dangerous”.

Organizatorii promit ca spectatorii vor avea impresia ca Michael este alaturi de ei timp de doua ore si jumatate. Cel mai bun impersonator al lui Michael, ajutat de tehnologie de ultima generatie (audio, video, efecte vizuale holografice, efecte pirotehnice, led wall-uri gigant etc), ii va face pe cei prezenti in Piata Constitutiei sa creada ca Regele muzicii pop nu a murit.

De asemenea, organizatorii au spus ca in spatiul destinat show-ului va exista si un “muzeu” cu obiecte ce i-au apartinut lui Michael Jackson.

Romania este prima tara pe harta turneului mondial.

Click AICI pentru a cumpara bilete online la Michael Jackson – The Ultimate Thriller la Bucuresti, Piata Constitutiei

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?