ACASA » CALENDAR » (Pe)trecerea sufletelor la Teatrul de Stat

In acest week-end esti invitat la teatru. Pe scena Teatrului de Stat Constanta se va juca piesa (Pe)trecerea sufletelor, un spectacol dinamic, capabil sa faca fata exigentelor cunoscatorilor si sa fie, totodata, pe placul publicului larg, iubitor al artei dramatice.

Dupa un text al dramaturgului bulgar Dimitrie Dinev si in regia lui Sorin Militaru, piesa prezinta un priveghi dintr-un camin de nefamilisti ce se transforma, treptat, intr-o petrecere a mortilor. Spectacolul este plin de umor negru si interpretari remarcabile ale actorilor.

Din distributie fac parte Iulian Enache, Nicodim Ungureanu, Marian Adochitei, Andu Axente, Cosmin Mihale, Remus Archip, Dana Dumitrescu, Laura Iordan, Turchian Nasurla, Georgiana Mazilescu, Florina Bulgaru si Marin Haidin.

Spectacolul este programat pentru sambata, 14 ianuarie, incepad cu ora 19.00. Biletele pot fi cumparate de la Casa de bilete a Teatrului, Bd. Ferdinand 11 sau de la agentia de bilete din Bd.Tomis 97. Pentru mai multe informatii puteti suna la numarul 0241 488 247

Pretul unui bilet este 25 de lei. Elevii, studentii si pensionarii platesc 15 lei.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?