ACASA » ALTE EVENIMENTE » Petrecerea Iepurașilor! Spectacol interactiv pentru cei mici, la Harlequin

Petrecerea Iepurașilor! Spectacol interactiv pentru cei mici, la Harlequin

EVENIMENTE COPII. Poveștile ajung la urechile oamenilor după ce traversează toate lumile imaginației. Dar de această data, o întâmplare special face ca povestea să înceapă cu toți oamenii deodată!

Pizza Evo

Iepurașii năzdrăvani au pierdut lista adunată de un an de zile, situația trebuie remediată, așa că iepurașii vor face o petrecere adevărată la care vor complete cu spor lista iepurasilor!

Trupa Suflețel îi invită pe cei mari și cei mici la Petrecerea Iepurașilor, sâmbătă, 7 aprilie, ora 11.00 la restaurant Harlequin Mamaia.

O petrecere cu urechi si codite, plina de veselie, cu deja traditionalele concursuri : vanatoarea de oua, parada iepurasilor!,prinde codita, si alte nazdravanii – toate bine pregatite pentru a surprinde si a bucura copiii de toate varstele!

Ia repede orice seamănă a iepure (urechi, năsuc, codiță) ia cu tine si inima, inima mea… pardon, asta era din alt spectacol, ia și o jucărie iepuraș și vino să castigi atenția tuturor!

Rezervari 0766 400 181

Bilet 25 lei de persoana. Biletele se achiziționează in 24h de la rezervare. Copii trebuie sa fie insotiti de cel putin un adult. Organizatorii nu isi asuma supravegherea copiilor.

Ocuparea meselor se face in ordinea sosirii la eveniment.

Durata spectacol: 60 min

Spectatorii sunt rugati sa soseasca la spectacol in intervalul 10.15 – 10.30. Locuri limitate!

Organizat de Evenimente Constanta si TRUPA SUFLETEL

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?