ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » PETITIE PENTRU CAZINO! E nevoie de 10.000 de semnaturi pentru a evita un dezastru

PETITIE PENTRU CAZINO! E nevoie de 10.000 de semnaturi pentru a evita un dezastru

PETITIE CAZINO CONSTANTA. Monumentul simbol al Constantei este pasat de la o institutie la alta, iar de aproape un an se pierde in haosul legislativ al organizarii unei licitatii. Intre timp, cladirea Cazinoului, una dintre cele mai frumoase din tara, se degradeaza pe zi ce trece.

Pizza Evo

Din orice unghi l-ai privi, cazinoul ofera o imagine dureroasa: frumusetea de altadata a palit din cauza nepasarii cu care a fost tratata ani de zile aceasta cladire simbol a Constantei.

Arhitectul Radu Cornescu a initiat o petitie online adresata primului ministru al Romaniei, Dacian Ciolos, prin care ii cere acestuia sa caute o solutie de atribuire directa a misiunii de reabilitare a Cazinoului din Constanta.

DSC_5821__880Cazinoul nu are electricitate, nu are apă, nu are încălzire și are geamurile sparte… au intrat porumbei care au făcut vraiște peste tot. (…) S-a făcut, într-adevăr o licitație, dar din cauza legislației actuale, cu contestări, nimeni nu poate să facă nimic.(…)

Dacă strângem măcar 10.000 de voturi la petiția asta… ca primul ministru să aibă o bază reală să facă o încredințare directă, să nu mai stăm după licitații care, efectiv, se prelungesc ani și ani”, a declarat Radu Cornescu pentru Europa FM.

Voința zecilor de mii de constănțeni contează! SEMNEAZA AICI PETITIA ONLINE

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?