ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » UPDATE. Peste 1.800 de constănțeni au spus NU construirii de noi locuințe sociale în Henri Coandă

UPDATE. Peste 1.800 de constănțeni au spus NU construirii de noi locuințe sociale în Henri Coandă

STIRI CONSTANTA. Modul în care Primăria Constanța a ales să împartă bugetul local pe 2018 a stârnit o serie de controverse în rândul constănțenilor, iar unul dintre aspectele constestate este inițiativa de expansiune a cartierului social Henri Coandă.

Pizza Evo

Pe pagina de Facebook Evenimente Constanța am creat un sonadaj de opinie în care constănțenii sunt întrebați dacă sunt sau nu de acord cu alocarea a 7,2 milioane de lei pentru construirea a 10 blocuri noi în Henri Coandă.

UPDATE: miercuri, 14 februarie, ora 16.00

Pe sondajul creat sâmbătă, 10 februarie, au răspuns un total de 2.100 de persoane, dintre care 1.859 s-au exprimat împotriva proiectului Primăriei Constanța. Doar 213 constănțeni au fost de acord cu decizia primăriei. Astfel, 90% dintre votanți au spus NU.

Ca notă informativă, acest sondaj nu a fost susținut financiar și nu a fost investită nicio sumă de bani în promovarea lui. Este o inițiativă ce aparține în totalitate Evenimente Constanța, iar popularitatea sa este organică, datorită interesului ridicat în rândul constănțenilor față de proiectul social Henri Coandă.

Sondajul este în continuare activ și va rămâne deschis până sâmbătă, 17 februarie. De asemenea, este publicat și poate fi accesat direct în caseta de mai jos:

Rezultatele sondajului vor fi prezentate și administrației locale în cadrul Dezbaterii Publice cu privire la Bugetul Local al Constanței pentru anul 2018. Detalii AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?