ACASA » BLOG » Pentru BEIZADELELE care JIGNESC protestatari, aşa pe “barosăneală”

Pentru BEIZADELELE care JIGNESC protestatari, aşa pe “barosăneală”

de Andrei AMZA

După cum am văzut în ultimele zile, din când în când, mai răsare câte un prinţi$or sau o prinţe$ă, odraslă de senator PSD, baron local PSD, trăgător de tun în afaceri cu statul sau chiar amantă unsă cu mir şi devenită consilier judeţean PSD, care ţine morţiş să arunce în online o cugetare profundă despre sutele de mii de “manipulaţi” care protestează în pieţele din toată ţara.

Bebeluşilor auriţi, singurul vostru merit pentru privilegiul de a primi un bilet gratuit prin viaţă este doar acela că părinţii voştri au fost sau încă mai sunt hoţi de succes. Statutul burghez de care aveţi parte este un rod al hoţiei, mârşeviei şi al lipsei de scrupule a părinţilor voştri. Faptul că aţi fost fătaţi în ligheane pline cu pietricele swarovski nu vă dă dreptul să priviţi de sus pe nimeni din jurul vostru, cu atât mai mult să judecaţi şi să jigniţi. Dar voi ştiţi asta, însă mami şi tati v-au educat şi v-au arătat cum trebuie să te comporţi în viaţă atunci când eşti blindat de banii altora.

Ştim, ştim… Voi sunteţi ăia şmecheri, de neatis. Voi sunteţi ăia care înjuraţi poliţiştii de la Rutieră când vă trag limuzinele pe dreapta şi-i ameninţaţi cu “Vrei să dau un telefon?” sau “Tu ştii cine-i tata?”. Da, voi sunteţi ăia care omorâţi sau nenorociţi oameni pe viaţă lovindu-i cu maşinile voastre scumpe şi scăpaţi basma curată. Voi sunteţi ăia care aveţi mereu note bune şi ajungeţi şefi de promoţii prin licee în care firmele lui mami şi tati pun termopane, gresie şi faianţă.

Voi sunteţi ăia care sunteţi “Regele la Şefi” şi beţi şampanie cu artifică. Tot voi sunteţi ăia care faceţi infarct în cluburi cu nasurile pudrate şi vă apar pozele la televizor cu titlul “A fost un copil bun! Nu te vom uita”. Voi sunteţi ăia care plescăiţi ciungă cu gura deschisă şi vă place să arătaţi pe Facebook concediile de lux pe care vi le permiteţi “cinstit”. Voi sunteţi ăia care îi credeţi “sclavii p..ii” şi “putori” pe cei care muncesc şi plătesc taxe şi impozite, din care fură mami şi tati. Voi sunteţi ăia care ajung menegeri de succes peste noapte în companiile lui tati. Voi sunteţi ăia care-şi fac selfie în Parlament, ajunşi acolo de pe lista cui trebuie din partidul care trebuie.

Voi sunteţi ăia care credeţi că lumea vă aparţine pentru că aveţi cu ce. Voi sunteţi ăia care cred că a fura, a înşela, a ţepui, a-i “face pe fraeri” e ceva normal. Voi sunteţi ăia! Dar nu veţi mai fi pentru mult timp. Şi n-o spun eu, ci vocile a câtorva sute de mii de oameni, în fiecare seară, în toată ţara. #neamsaturat

Pardon, dar ma simt deranjat de aceste proteste, nu-s nici pro nici contra la ce se intampla… dar mi se pare normal se le rog pe suberbele si sexoasele mele prietene sa stea in casa frumos pe #barosaneala ca sunt multi praduitori pe strazi!” – Andrei Versace.

Foto Main (stânga)Ruxandra Tutuianu, lumina ochilor lui Adrian Tutuianu, senator PSD, ales șef al Comisiei pentru controlul SRI.

16387282_10154432643142875_4957513555149231107_n

Sursa print screen: cronicipebune.ro

Login

Lost your password?