ACASA » CONCERTE » PAULA SELING revine la Constanta! Concert la Harlequin

PAULA SELING revine la Constanta! Concert la Harlequin

CONCERTE CONSTANTA. Cunoscuta cantareata, Paula Seling revine la Constanta pentru un concert inedit la restaurantul Harlequin din Mamaia. Paula prezinta o noua formula, cu instrumente noi, indragite de public. Astfel pe scena vor fi: Paula Seling – voce si pian; Daniel Pirici – bas si clape; Dan Bourosu – chitara; Madalina Pirici – voci aditionale si vioara; Adina Nelu – voci aditionale si flaut; Radu Bucura – tobe.

Pizza Evo

Programul va include, intr-o formula acustica, piese mai vechi si mai noi din repertoriul propriu si international, cu accent pe cantecele de dragoste.

Vino la Harlequin Mamaia sa celebrezi dragostea pe cantece LIVE si vocea superba a Paulei Seling VINERI, 20 NOIEMBRIE, ora 21.30.
Rezervari 0766 400 181. Bilet 55 lei.

Afis-Paula-Seling-nov2015v2Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

Eveniment sustinut de: Magic FM, Libraria Carturesti, Maritimo, Pure Fitness, Tipografia Mediaoutpost, Cuget Liber si Telegraf

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?