ACASA » CONCERTE » PAULA SELING, concert la Harlequin Mamaia

PAULA SELING, concert la Harlequin Mamaia

Afis Paula Seling mar2015Paula Seling revine la Constanta pentru un concert inedit la restaurantul Harlequin din Mamaia. Cunoscuta cantareata vine intr-o noua formula si cu instrumente noi, indragite de public. Astfel pe scena vor fi: Paula Seling – voce si pian; Daniel Pirici – bas si clape; Dan Bourosu – chitara; Madalina Pirici – voci aditionale si vioara; Adina Nelu – voci aditionale si flaut; Radu Bucura – tobe.

Pizza Evo

Programul va include, intr-o formula acustica, piese mai vechi si mai noi din repertoriul propriu si international, cu accent pe cantecele de dragoste.

Vino la Harlequin Mamaia sa celebrezi dragostea pe cantece LIVE si vocea superba a Paulei Seling sambata, 7 MARTIE, ora 21.30.

Rezervari 0766400181. Bilet 55 lei.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

Eveniment sustinut de Magic FM, Libraria Carturesti, Maritimo, Pure Fitness, Tipografia Mediaoutpost, Cuget Liber.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?