ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » PATRU VAPOARE URBANE din Constanta vor fi redecorate in concursul Culorile Romaniei

PATRU VAPOARE URBANE din Constanta vor fi redecorate in concursul Culorile Romaniei

CULORILE ROMANIEI CONSTANTA 2016. Si in acest an, Primaria Constantei a anunta desfasurarea concursului Culorile Romaniei, editia 2016. Daca la prima editie a concursului a fost pictat vaporul de la intrarea in oras de pe Bulverdul Aurel Vlaicu, de data acesta vor fi pictate patru vapoare urbane, dupa conceptele artistice primite de la participanti.

Premiul pentru fiecare dintre cele patru creatii castigatoare este de 3.000 de lei. Vor fi vopsite vapoarele de la intrarile dinspre Medgidia si Mangalia si cele din zona Pescarie si Gara Constanta.

Proiectul aferent primului vapor a fost implementat in intervalul iunie – august 2015 prin desfasurarea unui concurs care a implicat mediul universitar din Bucuresti si Constanța si care a inregistrat 102 participanti care au depus peste 50 de proiecte de creatie.

Dintre acestea, 33 au respectat toate regulile concursului si brief-ul de creatie, au fost declarate eligibile si au intrat in etapa de jurizare.

Vaporul a fost pictat conform creatiei realizata de Irina Mocanu. Tema aleasa de artista a fost numita “Marea la rasarit, integrata urban”. Proiectul finalizat a fost dezvelit pe 13 august 2015.

Afish_VAPOR_mic-729x1024Pentru editia din acest an a concursului, inscrierile se fac pana la data de 25 aprilie 2016.

Propunerile de creatie se trimit pana la data de 27 aprilie 2016, iar participantii pot concura individual, sau in echipe de maximum cinci.

Afla mai multe detalii si cum te poti inscrie in concurs AICI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?