ACASA » TEATRU » „PARINTI TERIBILI“, pe scena Casei de Cultura

„PARINTI TERIBILI“, pe scena Casei de Cultura

parinti_teribili_color_Page_1Casa de Cultura Constanta prezinta un spectacol inedit, „Parinti Teribili“ – o poveste de viata tulburatoare despre legatura dintre parinti si copii, intr-o distributie de exceptie.

Pizza Evo

Există scrieri excepţionale ale secolului al XX-lea, piese scrise impecabil, care conţin o poveste cu conflict puternic, piese care s-au jucat, cu deosebit succes, în toată lumea.

Unul dintre asemenea texte, “Părinţii teribili”  de Jean Cocteau, tocmai a fost montat de catre Diana Lupescu. Actori din linia intai dau viata unei povesti tulburatoare, intr-un spectacol in care rasu’-plansu’ e mereu prezent. Comicul si tragicul sunt atat de bine intretasute, incat hohotele publicului se transforma in fior de emotie, aproape de lacrima.

Este povestea unui tata, care se simte singur acasa, intre sotie cumnata si fiu si cauta scăpare în braţele unei tinere deosebit de frumoasă. Este şi povestea unei mame, care îşi trădează soţul apropiindu-se periculos de mult de fiu, pe care nu vrea să-l scape din mână. Este şi povestea fiului, care doreşte să fugă din braţele mamei, şi se refugiază în braţele unei tinere – întâmplător, iubita (neştiută) a tatălui.

Regia: Diana Lupescu
Distributia: Diana Lupescu, Magda Catone, Marius Bodochi, Silviu Biris, Cristina Florea/Raluca Juganaru

Luni, 2 martie

Ora de incepere: 19.00
Pret bilet: 50 , 60 si 70 lei

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?