ACASA » ALTE EVENIMENTE » Papusile prind viata! „PRASLEA CEL VOINIC SI MERELE DE AUR“

Papusile prind viata! „PRASLEA CEL VOINIC SI MERELE DE AUR“

TEATRU DE PAPUSI. Celebra poveste a lui Petre Ispiresecu, „Praslea cel voinic si merele de aur“ va fi pusa in scena de Trupa Sufletel la restaurantul Harlequin. Basmul va fi prezentat cu ajutorul unor papusi!

Pizza Evo

Un imparat care aveai trei feciori inalti, frumosi si curajosi, era mai tot timpul suparat, fiindca n-a apucat in niciun an, sa guste macar, un mar de aur din marul fermecat, care se afla in gradina palatului. Bucuria imparatului a fost fara margini atunci cand Praslea, feciorul cel mic, a reusit sa-i aduca tatalui sau un mar de aur, apoi i-a cerut binecuvantarea sa plece in cautarea hotilor. Dupa ce s-a inarmat bine, Praslea a plecat la drum, si, intr-un final, a ajuns pe taramul zmeilor, hotii merelor de aur, iar dupa multe peripetii s-a intors la palatul regal.

Afis-Praslea-oct2015-WEB1Sambata, 10 OCTOMBRIE, ORA 11.00,  trupa Sufletel va asteapta la restaurantul Harlequin pentru a va prezenta o lume plina de magie!

Durata spectacol: 60 min.

Rezervari 0766 400 181. Bilet 25 lei/persoana.
Rezervarea telefonica este obligatorie.

Biletele se achita la restaurant in 24 de ore de la rezervare. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant incepand cu ora 10.00.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?