ACASA » TEATRU » “PANICĂ LA OPERĂ”, pe scena Casei de Cultură Constanţa

“PANICĂ LA OPERĂ”, pe scena Casei de Cultură Constanţa

TEATRU CONSTANTA. Spectacolul “Panică la Operă” debutează şi la Constanţa, cu un concept regizoral inedit, semnat Răzvan Săvescu, cunoscut pentru seriale de televiziune, piese de teatru şi filmele de cinema realizate, dintre care cele mai renumite sunt serialul “La Bloc”, piesele de teatru “Popcorn” şi “Prenumele” şi prima producţie cinematografică, parţial filmată în New York, “America, venim!”.

Pizza Evo

Denumită de Washington Post “Una dintre cele mai bune comedii ale secolului XX“, piesa a fost produsă pentru prima dată cu mare succes în West End (1986) şi pe Broadway (1989), fiind ulterior repusă în scenă în anul 2010. De atunci “Panică la Operă” a fost tradusă în 16 limbi şi jucată în 25 de teatre din întreaga lume.

Acţiunea piesei are loc în 1934, într-un apartament de hotel din Cleveland. Directorul Operei, Saunders, reuşeşte – după lungi negocieri – să îl convingă pe faimosul tenor Tito Merelli, numit şi Il Stupendo, să vină în Cleveland pentru a-l interpreta într-o unică reprezentaţie pe Othello.

panica_nou_portretCeea ce trebuia să fie o seară extraordinară se transformă în coşmar în momentul în care celebrul tenor ia o doză dublă de sedative şi îşi pierde cunoştinţa.

“Panică la Operă”, JOI, 26 IANUARIE, de la ORA 19.00, la Casa de Cultură Constanţa

Preţ bilet: 50 şi 70 lei

Info. 0241 699 066

Program bilete: 8.00 – 17.00

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?