ACASA » STAND-UP COMEDY » PABLO FRANCISCO, pentru prima dată în România!

Freelance PhotographerDupă succesul incontestabil înregistrat de primul show de stand-up comedy susţinut de celebrul actor britanic Eddie Izzard în luna aprilie a acestui an, Livehouse revine cu o noua premieră pentru amatorii genului, aducându-l pentru prima dată pe o scenă din România pe inegalabilul Pablo Francisco, în cadrul “Live and Kickin’ Tour”, acesta fiind primul spectacol susţinut vreodată de Pablo în Europa de Est.

Pizza Evo

Comediantul american de origine chiliană, Pablo Francisco este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de stand-up din lume, arsenalul de glume, sketch-uri, personaje pe care le aduce pe scenă cu fiecare nouă reprezentaţie transformându-l într-un performer unic în domeniu. Primele sale show-uri de stand-up au apărut odata cu prezenţa în cadrul programului Comedy Central Presents, în anul 2000. La începutul carierei, în perioada 2001-2002 a fost în turneu alături de Carlos Mencia şi Freddy Soto, turneu promovat sub numele de The Three Amigos, urmat de nenumărate apariţii tv în programe de specialitate sau emisiuni precum The Tonight Show with Jay Leno. Odată cu trecerea timpului, turneele sale au căpătat o amploare tot mai mare, show-urile sale fiind tot mai căutate. În 2009 a susţinut un turneu european cu 9 reprezentaţii sold-out, urmat de o altă serie de spectacole susţinute cu casa înschisă!

Anul acesta, publicul român va avea ocazia să-l urmărească pe Pablo Francisco pentru prima dată live, pe o scenă din România, pe 4 noiembrie. Biletele au preţuri cuprinse între 100 şi 260 de lei, fiind disponibile deja pe www.myticket.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?