ACASA » CALENDAR » OUT OF DOORS FEST editia a 2-a. Distracţie, muzică live, plajă!

Out of Doors FestClubul Doors organizeaza vara aceasta cea de-a doua editie a Out of Doors Fest, cel mai mare festival de muzica rock din Constanta! 

Out Of Doors Fest 2014 va avea loc pe 11 si 12 iulie, in locatia de vara a clubului constantean Doors. Plaja Doors este situata in Mamaia Nord, zona Hanul Piratilor, intre orasele Constanta si Navodari.

Pentru 2014, Out of Doors Fest pregateste un line-up care sa includa cele mai apreciate trupe ale momentului.

Programul va fi impartit pe doua zile si ii are ca headlineri pe Vita de Vie si Cargo, alaturi de care vor urca pe scena si: Omul cu Sobolani, Robin and the Backstabbers, The Rock, Alternosfera, Byron, EMIL si Maddriven. Evenimentul va fi prezentat de catre Cristian Hrubaru, o personalitate emblema in lumea rockului romanesc.

Cele doua zile de festival vor cuprinde si activitati desfasurate pe zi, ce urmeaza a fi anuntate pe parcurs. 

Preturile biletelor sunt: 30 lei/ 1 zi si 50 lei/ abonament 2 zile. Abonamentele, in valoare de 50 de lei, au fost puse in vanzare si se pot achizitiona online pe www.iabilet.ro, in reteaua magazinelor UMAN, SENIA, in agențiile Perfect Tour din toata țara si  la sediul Clubului Doors  Constanta , din strada Traian, nr. 68A,  zona gara.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?