ACASA » CONCERTE » OUT OF DOORS FEST 2016. Festival de muzica si distractie la Costinesti!

OUT OF DOORS FEST 2016. Festival de muzica si distractie la Costinesti!

OUT OF DOORS FEST 2016. Si in acest an, iubitorii de distracţie şi muzică de calitate sunt aşteptaţi la Out of Doors Fest! Locul de desfășurare pentru ediția a 4-a a festivalului este la White Horse Rock’n Roll din Costinești, în perioada 5 – 6 august.

Două zile de festival ce reunesc unele dintre cele mai bune voci și trupe din România. Out Of Doors Fest este un proiect construit pentru tineri, la care participă, în mod natural, toți consumatorii de artă muzicală, de la vârste cât mai fragede, până la cele înaintate.

Este mai mult decât un festival de muzică, el reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator, dorința de autodefinire și reîmprospătare a legendei ce făcea din Costinești unul dintre cele mai râvnite locuri de agrement și bună dispoziție, o oază de tinerețe și vivacitate.

Luând ca reper experiențele anterioare, Out of Doors Fest 2016 este un eveniment al cărui public va depăși 3.000 de spectatori (aproximativ 1500 de participanți/ zi).

Din 1999, White Horse transmite cultura prin muzică, exemple ce susțin această afirmație fiind sutele de concerte cu artiști consacrați: Iris, Cargo, Ada Milea, Alternosfera, Țapinarii, Fără Zahăr, Luna Amară, Vita de Vie, Trooper, nume ce au umplut până la refuz terasa White Horse și împrejurimile ei.

Programul festivalului:

out of doors festVineri, 5 august:
Cargo
The R.O.C.K
Dan Helciug & Spitalul de Urgență
Mihai Mărgineanu Band

Sâmbătă, 6 august:
Vița de Vie
Bucovina
Trooper
ZOB
Cred că sunt extraterestru

Intrarea la eveniment, în fiecare dintre cele două zile de festival se va face începând cu ora 18.oo. Ora de începere a concertelor este 20.oo. Estimare oră de încheiere concerte, ora 24.oo.

Prețul de intrare la festival: Prepay: 30 de lei/ zi; de la 1 august: 35 de lei/ zi.

Biletele se pun în vânzare la sediul Doors Club Constanta (str. Traian nr. 68A), la terasa White Horse din Costinești și online pe adresa: www.doorsclub.ro

Informații la tel. 0763 66 16 22

Prima ediție OODF (2013) a avut loc în parcarea Maritimo Shopping Center, un punct important pentru orașul Constanța, ediție care s-a desfășurat pe parcursul a 3 zile cu artiștii Zdob și Zdub, Vița de Vie, ROA, Timpuri Noi și mulți alții, adunând aproximativ 3000 oameni.

Cea de a 2-a ediție OODF (2014) s-a desfășurat pe plaja Doors, în Mamaia Nord, eveniment la care au luat parte, în 2 zile, peste 4000 oameni și unde au urcat pe scenă trupele: Alterosfera, Cargo, E.M.I.L, Omul cu Șobolani și multi altii. Astfel OODF a devenit de la an la an mai popular, cu o masă mare de consumatori de evenimente live și cu o diversitate mai mare în line-up-ul artistic.

Out Of Doors Fest, ediția a 3-a (24-25 iulie 2015), a avut loc la Costinești, în incinta complexului White Horse Rock’n Roll – loc emblematic pentru muzica rock și lumea bună din Costinești.
Au participat la acesastă ediție trupe de referință ale muzicii românești: Treișpe Cuvinte, Popa Sapkă, Omul cu Șobolani, Vama, Ramm Brand(t) – Tribute to Rammstein, Desant, Trooper, Zdob si Zdub.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?